kızlar merhaba.dünden beri çok kötüyüm burdan başka paylaşacak kişi bulamadım anlatamadım kimseye.3 ay sonra düğünümüz var. nişanlımla ben ailelerimizden başka bir ilde yaşıyoruz ve eşyalarımızı birlikte alıyoruz.bir de araba aldık. gelecek ay da ev tutucaz inşallah. yani anlayacağınız borcun içindeyiz. hem düğün masrafı hem eşya epey sıkıntı çekiyoruz.inanın bir t-shırt alırken bile 2 kere düşünüyorum. neyse işte nişanlımla dün yemeğe gitmiştik bana dedi ki gelecek ay kardeşime para yollamak istiyorum.ben de dedim ki bakarız hayatım evi bi yerleştirelim de bütçemize göre yollayabilirsek yollarız. inanın içimde hiç bir art niyet yok gerçekten babam para istese ona da aynı şekilde cevap verirdim. sonra yemek bitti gayet normal gittik film izledik falan. içine dert olmuş olacak ki surat asmaya başladı. noldu diyorum cevap yok bişey mi yaptım diyorum. defalarca sordum. en sonunda dayanamadım sesimi yükselttim noldu yaaa diye bağırdım. sonra bana saydığı lafların haddi hesabı kalmadı. kendide özel hiç bişey almıyormuş sürekli ben alışveriş yapıyormuşum. bana hesap vermek zorunda değilmiş kardeşine para yollarken. ki inanın kızlar maaşımı olduğu gibi veriyorum ben ondan harçlık alıyorum. sonra ağladım ağladım. bugün 1-2 kere aradı. ama içimden hiç konusmak gelmiyor. ne yapacağımı bilmiyorum. ama hiç bu kadar kalbim ve gururum kırılmamıstı.boğuluyorum inanın.
iyi aksamlar
ben ce ikinizde gerginsiniz
kolaymı yuva kurmak Allah yardımcınız olsun
eminim öyle davrandığı için oda çok pişmandır