Herkese merhaba. Çok çok bunaldım ve değerli vaktini ayırıp fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yaklaşık 5 senelik bir ilişki sonrasinda 3 aydır evliyim ama işler umduğum gibi gitmiyor. Durum şu ki eşim çok değişti. Kendisinin ilk evliliğinden olan kızları var ve neredeyse tüm sosyal aktivitelerini onlarla yapmaya başladı. Söyle özetlemek gerekirse sabah kalkış kahvaltı eşim çıkar kızları ile takılır gelir yemek yeriz tv ve uyuma vakti. Elbetteki evlatları elbetteki vakit ayıracak ama haftada 5 gün onlarla disarida yemek yiyip bir yerlere giderken benimle surekli evde olması normal mi sizce? Bunu dile getirsem çocukları kıskanmis olacağım ve tepki alacagim kendisinden eminim. Ona göre evimizde hiçbir eksik yok ve benim evde olup keyfime bakmam gerek. Şu güzel havada yine kızları ile geziyor ama ben evdeyim. Haa hiç mi cikmiyoruz çıkıyoruz ama haftada 1 o da 1 ya da 2 saat. Durum bu sevgili arkadaşlar. Çok çok üzülüyorum ancak birsey söylesem yanlış anlasilmaktan korkuyorum.