Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşiniz de bir baba ve eş olarak sakin ve mantıklı davranıyor şu anda, ne sizi ne çocukları mağdur etmemeye çabalıyor gibi ama tabii ki ergenlik döneminde ilgiye muhaç, kırılmaya müsait iki çocuk doğal olarak şu süreçte yetişkin bir eşten biraz daha ağır basıyordur...Babanin şu geçiş sürecindeki tavrı anneyi de sakinlestiriyordur muhakkak..Zamanla siz de çocuklarla vakit geçirmeye başlayınca aranızdaki bag dengeye oturacaktır...Üstelik anneyi tanımıyoruz ama evliliginize karsi kötü niyetli bile olsa babanın şu tavırları ve sizin anlayışınız karşısında bu yasta çocukları bundan sonra size karsi doldurması pek mümkün görünmüyor. Bu da sizin için büyük avantaj bence...Ayrıca şunu söyleyeyim, diğer dinamiklerinizi elbette bilemem ama babalığı güzel, merhametli bir adamla evlenmişsiniz...Kıymetini bilin derimEvlenmeden önce çok farklı bir insandı ve bu kadar düşkün değildi
Çok çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Bütün arkadaşların yorumu çok değerli ancak siz biraz daha sakin ve mantıklı acikladiniz olayı. Galiba durumu iyi anladiniz. Mesele şu ki eşim çocuklarına olan bagliligini daha da farklı bir boyuta taşıdı. Buna bağlı olarak benimle olan ilişkisini ev ile sinirlandirdi. Galiba biraz sabırlı olmam gerek. Bir arkadaşımizin dediği gibi sürekli evde olunca kendimi kötü hissetmeye (bazen hizmetci gibi) başladım. Beni seviyor mutlaka ama dengeyi kuramamasi üzüyor. Bu arada esimin yüzünü hiç görmüyor değilim tabiki ama neden bu vakit sadece akşamları olsun..dedim ya hava 20 derece ve ben şu an eşimle gezmeyi çok ama cok isterdim
Yanlış anlıyorsa anlasın. Denge kuramıyosa evlenmeyecekti.Herkese merhaba. Çok çok bunaldım ve değerli vaktini ayırıp fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yaklaşık 5 senelik bir ilişki sonrasinda 3 aydır evliyim ama işler umduğum gibi gitmiyor. Durum şu ki eşim çok değişti. Kendisinin ilk evliliğinden olan kızları var ve neredeyse tüm sosyal aktivitelerini onlarla yapmaya başladı. Söyle özetlemek gerekirse sabah kalkış kahvaltı eşim çıkar kızları ile takılır gelir yemek yeriz tv ve uyuma vakti. Elbetteki evlatları elbetteki vakit ayıracak ama haftada 5 gün onlarla disarida yemek yiyip bir yerlere giderken benimle surekli evde olması normal mi sizce? Bunu dile getirsem çocukları kıskanmis olacağım ve tepki alacagim kendisinden eminim. Ona göre evimizde hiçbir eksik yok ve benim evde olup keyfime bakmam gerek. Şu güzel havada yine kızları ile geziyor ama ben evdeyim. Haa hiç mi cikmiyoruz çıkıyoruz ama haftada 1 o da 1 ya da 2 saat. Durum bu sevgili arkadaşlar. Çok çok üzülüyorum ancak birsey söylesem yanlış anlasilmaktan korkuyorum.
Haftada iki gece onlarla yemek yiyip, haftasonu da 1 günü onlarla geçirse geri kalan günler size yetecek gibi. Madem evlilkte dengeyi kuramayacaktı sizle ne diye evlenmiş. Bana sürekli görüşmeler saçma geldi. Oturun güzellikle konuşun eşinizle düzelmiyorsa onun kızlarla görüştüğü saatlerde kendinize kurs bulun. Sevdiğiniz bir aktiviteyi yapın. Sizi evde hazır kıta bekleyen biri gibi görmesin.
Calismiyor mu?Nasil sabahtan aksma kadar geziyor?Herkese merhaba. Çok çok bunaldım ve değerli vaktini ayırıp fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yaklaşık 5 senelik bir ilişki sonrasinda 3 aydır evliyim ama işler umduğum gibi gitmiyor. Durum şu ki eşim çok değişti. Kendisinin ilk evliliğinden olan kızları var ve neredeyse tüm sosyal aktivitelerini onlarla yapmaya başladı. Söyle özetlemek gerekirse sabah kalkış kahvaltı eşim çıkar kızları ile takılır gelir yemek yeriz tv ve uyuma vakti. Elbetteki evlatları elbetteki vakit ayıracak ama haftada 5 gün onlarla disarida yemek yiyip bir yerlere giderken benimle surekli evde olması normal mi sizce? Bunu dile getirsem çocukları kıskanmis olacağım ve tepki alacagim kendisinden eminim. Ona göre evimizde hiçbir eksik yok ve benim evde olup keyfime bakmam gerek. Şu güzel havada yine kızları ile geziyor ama ben evdeyim. Haa hiç mi cikmiyoruz çıkıyoruz ama haftada 1 o da 1 ya da 2 saat. Durum bu sevgili arkadaşlar. Çok çok üzülüyorum ancak birsey söylesem yanlış anlasilmaktan korkuyorum.