Bir akıl verin

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Merhaba

Hepinizin aklına ihtiyacım var,erkek arkadaşımla on aydır beraberim,kendisi işiçin bir kaç aydır yurtdışında ve Eylül'de gelecek ama son bir aydır eskisi gibi değil görüşmelerimiz,orda saat ıkı saat ileri ve buranın saatıyle sekız gıbı gelıyo odasına,şantıye ortamı,ızın yok,kadın yok ,sehre cok uzak vs ama akşamları yarım saatgorusuyoruz uykun varsa yat dıyorum tamam dıyor ,hep beylık konulardankonusuyoruz,acaba soğudu mu benden yoksa yorgunluk mu?yorgunluk dıyor ama eskıden boyle degıldı, oranın saatıyle onbucuk gıbı yatıyor ,ılk arayan o tamam buna sevınıyorum ama ben arasam da meşgul zaten,askım canım dıyor yıne ama seven erkek demez mı seni sevıyorum vs dıye,ısını gücünü anlatıyor,kendımı gerı cektım degısen bısey yok,sıkıldı mı benden bılmıyorum,nasıl davranmalıyım bılemıyorum

Son düzenleme:
İlişkide böyle inişler çıkışlar oluyo malesef keşke olmasa hep ilk zamanlar gibi olsak ama imkansız gibi bi'şey.
Tamamen yorgunluktan kaynaklı bence

Hiç alınma üstünde gitme canım. Gerçekten yorgundur. Eylüle az kalmış sabret gelince anlarsın zaten birşey olmadığını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilinizin davranışlarına kendi açısınızdan bi açıklama getirmişsiniz aslında. İş yoğunluğu sebebiyle çoğu zaman kendimize bile yeterince ilgi gösteremezken bi başkasını memnun etmeye çalışmak, hatya ve hatta ilişkinin ilk günlerindeki heyecanı yaşamaya çalışmak pek mümkün olmuyor. Bu sizin için de geçerli aslında. Ancak ilişkinin ilk evrelerinde birlikte olduğu kadını önemli hissettiren süreç içinde ilgisini olağan sınırlara çekerken, ilgisi zamanla artan kadın bunu anormal bir durum olarak yorumluyor. Sorarım size, hangi ilişkide ilk günkü heyecanın ve ilginin korunduğunu söyleyebiliriz. Böyle bişey mümkün mü? Hepimiz iş güç sahibi insanlarız, farklı sorumluluklarız var. Bunların hepsini ikinci plana atıp ilişkiye odaklanmak, konuşmaları günlük hayat yerine sevdiğimiz insan üzerine kurmak doğallığı bozmaz mı? Kaldı ki sizin çabanız ve zorlamanızla canlı tutulacak bir ilgi de geçici bir sus payından başka birşey olmaz ki.

Ben sevgilinizin sizden soğuduğu için uzak durduğunu düşünmüyorum. Her ilişkinin doğasında olan bir sürecin içerisine girdiğinizi düşünüyorum. Aksi olmuş bile olsa sizin sergileyeceğiniz ekstra bir tavır durumu daha olumsuz hale getirebilir. Onu anlamaya çalışıp önemsediğiniz hissettirmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…