- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Duymak istediklerim, düşüncelerim. Teşekkür ediyorumİlgilenmeyin,az konuşun,herkesle mesafeli olun.
Özellikle iş yerinde mesafe çok önemli.
Ayrıca olur ya bu arkadaşın tavrını felan çalışan başka birine sormak istersiniz paylaşmak istersiniz felan,aman diyeyim.Duymak istediklerim, düşüncelerim. Teşekkür ediyorum
Bunu da aklıma yazdım çok teşekkür ederim sağolunAyrıca olur ya bu arkadaşın tavrını felan çalışan başka birine sormak istersiniz paylaşmak istersiniz felan,aman diyeyim.
İş yerinde bu tarz şeylere asla girmeyin.
Haklısınız ben bu muhabbetin farkındayım bilgimle veya tecrübemle alakalı bir iddiam da yok ama sadece bu davranışları bir kişi yapıyor ve beni rahatsız ediyor ben anlıyorum o da ona yapılanı bana yapıyor ama onun ki tecrübe değil sürekli çalış köle çabala köle bilmem ne alıngan bi insan hiç değilimdir aslında yorumunuz için teşekkürlerBana anlatımınız anormal gelmedi.
Her işe yeni girene ya da hayatında bir değişiklik olana, aynı ortama alt devresi gelene kadar hep yeni ve tecrübesi az muhabbeti yapılır zaten.
Bu okulda, iş hayatında, evlilikte, çocukta, emeklilikte va hep böyledir ki.
Biraz alıngan mısınız acaba?
Kendimden örnek vermem gerekirse, iş hayatında değil ama normal hayatta benim tecrübe ettiğim bir şeye sonradan erişene çeşitli esprilerim olur aynı anlatımız gibi.Haklısınız ben bu muhabbetin farkındayım bilgimle veya tecrübemle alakalı bir iddiam da yok ama sadece bu davranışları bir kişi yapıyor ve beni rahatsız ediyor ben anlıyorum o da ona yapılanı bana yapıyor ama onun ki tecrübe değil sürekli çalış köle çabala köle bilmem ne alıngan bi insan hiç değilimdir aslında yorumunuz için teşekkürler ☺
Bence de sanırım sessiz kalmak doğru olacak ama kendimi ona kullandırmak da istemiyorum doğrusu bana mesafesini bilsin istiyorumGenelde çömez muhabbeti çok olur hastanelerde diye biliyorum. Bence de muhatap olmayın, dedikodusunu yapmayın, diğer insanlarla kaynaşın. Daha çok yenisiniz, zamanla zaten ne olduğu ortaya çıkar.
Çok ufak bi art niyet seziyorum ama umarım ben yanılıyorumdur teşekkürler yorumunuz içinKendimden örnek vermem gerekirse, iş hayatında değil ama normal hayatta benim tecrübe ettiğim bir şeye sonradan erişene çeşitli esprilerim olur aynı anlatımız gibi.
Ama gerçekten bu şakadır ve elimden gelen her şeyle yardım da ederim.
Tabi o arkadaşınızı tanımıyorum ama ezmek maksatlı değil de, muhabbet olsun diye söylendiğini düşünüyorum kendimden yola çıkarak.
Art niyet seziyorsanız zaten selamlaşın, daha da muhattap olmayın derim.
E şimdi bugün yeni biri başlamış benim hiç böyle gayelerim yok ben miyim anormal anlamadım kiHastanelerde çok normal artık bunlar bir gün önce gelmiş olmak bile fark yaratıyor
Ya teşekkür ederim bu ne samimi bir yorumoy ponçiğim. nöbetteyim hastam da yok sana birkaç öneride bulunayım. öncelikle hastanelere atanan hemşireler var bir de hastanesine hemşire atananlar var. yeni atananlar genelde senin triplerine giriyor. herkes beni kullanmaya çalışacak, kendini ezdirme, seninle dalga geçiyor, seni ezmeye çalışıyor vs vs hastanesine hemşrie atananlar yeni gelenden daha ağır saçmalıyor. ben buraların yerlisiyim pozları kesip kesip gelene bebe muamelesi yuapıp güya abi veya ablalığını kanıtlıyor. lütfen kusura bakma ikisi de aptalca. bırak ezdiklerini düşünsünler birkaç poz kessinler (üç yıl sonra bölümünüze yeni bir hemşire atandığında aynı pozları keseceksin, gel beni bul) birkaç ayak işi de yapıver. zamanla sen onlara onlar sana alıştığında batmayacak böylr şeyler. onlar da bunu sana yapmayacaklar zaten. gereksiz sıkıntılar. rahat.
bunu hastaneyi ve işi iyice benimsedikten sonra aranıza 19 yaşında bir kardeş geldiğinde tekrar konuşalımYa teşekkür ederim bu ne samimi bir yorummutlaka aklımda bulundurucam ama ben kendimi biliyorum kimseye aynını yapmam inşallah sizi dinliycem ☺
O kadar doğru konuştunuz ki gerçekten tebrik ediyorumbunu hastaneyi ve işi iyice benimsedikten sonra aranıza 19 yaşında bir kardeş geldiğinde tekrar konuşalımha birde hastanelerin altın kuralıdır. en iyi görünen bile (zamanla sende böyle olabilirsin) günü gelir müthiş bir satışçı ve dedikoducu olur. kimseye malzeme verme. poker surat ol. ayşenin ayıbını gidip fatmaya yetiştirme ahmetin öküzlüğünü mehmete anlatma. hastanede başka türlü zaman geçmez. on tane sümüklü dünya bu on kişinin etrafında dönüyormuş triplerine girip olayları büyütürüler de büyütürler
Zaten müsade etmem ama nası bi tepki koyacağımı bilemedimMalesef altta kalanın canı çıksın her yerde var.hiç alttan alma.kimseye de seni ezmesine müsade etme,çok üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?