• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verir misiniz?

Üzülmesin takmasın , okullarını bitirsinler, çocuk askere gitsin, gelsin iş bulsun, birlikte çalışıp biriktirip, kimseye muhtaç olmadan , sevgilerinden emin de olarak söze, nişana ve devamına başlasınlar.Tüm bunlar için de gereken zaman ve yapılması gereken onca şey varken doğmamış çocuğun patiğine takılmadan birbirlerini seviyor ve birbirlerine güveniyorlarsa yola devam etsinler.Ve tek dertleri bu olsun.

aslında haklısınız gercekten bende cok tepki vermiştim ama hayatın dertlerini sıkıntılarını düşününce bu hiç bişey kalıyor yanında.. tşk.ederim yorumlarınız için.. şimdi sıra kuzenime bu bilgileri aktarmakta :)

kızkardeşi öyle dedi diye ,ayrılık mı olur..bie başkasının kardeşi veya ablasının ne olacağının garantisi var mı?
Ayrıca gerekmedikçe kardeşimle konuşmuyorum demesi de çok saçma..illa ki konuşacaktır..tırsığından ne diyeceğini şaşırmış çocuk..

Kuzenin hata etmiş susmakla. Dünyada kız çok ama benim gibisi yok deyip bir de üstüne kahkaha atsaymış bak bakalım bir daha edebiliyor mu öyle bir laf... :))))

Hem kuzenin bu konuyu hemen sevgilisine anlatmakla başka bir hata daha etmiş. Böyle ortalık karışınca bence görümcenin daha da hoşuna gitmiştir bu durum. Kuzenin kendinden emin olduğunu göstermeli bu durumu söz konusu bile etmemeliydi.

Yaşların da aynı olması kötü tabii. Saygı duymuyor ve rahat rahat konuşuyor görümce. Ama burda iş kuzeninin sevgilisine düşer. Aynı yaşta olsanız bile o benim karım olcak ve sen ona ne olursa olsun saygı duycaksın demeliydi öyle kavga hır gür çıkarana kadar. Herkeste hata var fevri davranılmış. Unutulur böyle şeyler. Böyle bir sebepten ilişki biter mi yaaaa......

ya neden susmuş ki kuzenin. böyle bir durum olduğu zaman sakın lafını esirgemesin. alttan altan o da lafını soksun. şimdiden tavrını koyarsa böyle patavatszlıklar yaşanmaz.susmasın bi daha. kız öyle mi dedi "bin tane bulursunuz benim gibisini bulamazsınız, ben bulunmaz hint kumaşıyım" desin gülsün. lafını asla esirgemesin. yoksa herkes dengesiz dengesiz konuşur durur. ama ağirliğini tavrını koysun herkes haddini bilsin,çekinsinler biraz çok sessiz olmasın.

benzerini bana sevgilimin kuzeni yapardı. ortam içinde laf sokar dururdu. öncleri sustum baktım olmuyor ona onun diliyle cevaplar verdim. kırmadan incitmeden alttan alttan ben de lafımı soktum çekildim. şimdi bana karşı resmen yalaka. eskiden "ayy sen nasl gelinsin, kuzenime ne gelinler bulurum" derdi, "kurban olun siz bana, benim gibi gelin buldunuz da oturun şükür duası edin ben sizin ailenize Allahın birlütfuyum derdim. gülerdim sonra şakayla karışık verirdim cevabını o uz yılana.

ne derse desin bence

sevmıyorsa da ayrılınca daha cok sevınıcek

sevındırmesın gorumceyi

Daha aile icine girmeden kötü bir agiz dalasi yasanmis ve pesinden agbi kardes kavgasi baslamis...
Bunu sebebi olarak kuzenin topun agzinda ve bu kiz gidip annesinede anlatacak olayi ki anlatmistir...
Öncelikle sevilmeyeceksin cünkü agbi kardes arasina girdin....
O kuzenin kirilmasin diye ortaya bir yalan atmis,neymis gerekmedikce konusmazlarmis...

Niye cnm bunlar oteldemi yasiyorda,farkli merdivenmi kullaniyolarlar evlerine girmek icin..
Illaki aksam yemeklerinde yada sabah kahvaltilarinda agbi kardes yan yana gelip konusuyordur....
Kuzeninin yalnisi kendi halledecegi meseleye sevgilisinide katmis..
Sonucta agbiye kardes sikayet ediliyor,kardeste gidip annesine anlatacak ve kuzeninin ismi fena geline cikacak...

Son düzenleme:
ayrılmasın bence ya. yani tamam kardeşi çok yakınlar fln ama sonuçta evlenceği insan sevgilisi
benzer bişeyi ben de yaşadım ama sevgilimin ablası yüzüme söylemedi ama sevgilimin sözlerinden beni sevmediğini çıkarmıştım kuzenin haklı insan çok kırılıyor sanki ters bişi yapıyoruz da bu görümceler bizi sevmiyorlar. neyse bence kızın dengesizliği ve kuzenin hiiiiiiiiç kafaya takmasın. yapılması gereken şeyse sevgilisi kardeşiyle konuşcak ve iltimas vercek benim evlenceğim kıza saygılı olcaksın dicek. kuzeninden şüphem yok o konuda zaten. sevgi olmasa da arada saygıyı bozmadıkça ilişkileri güzel gider bence. hatta belki iyi niyetini görünce belki kızın tavrı değişir nitekim benim öyle oldu ama ben soğuğum müstakbel görümceme karşı. kuzenin biraz haklı olsa da belki bende sevgimi oluştururum ablasına diye ümit ediyorum ama ayrılmasın aslaa....

bi komsumuzun kizi odadan cikmadi erkek tarafinin verdiigi parayi az buldu gelin almasin da vs.
kaynana da sana kiz mi yok oglum cikmazsa cikmasin kendi bilir dedii.gayet ciddi sekilde..sonuc olarak evliler..
sevgilisi kardesi diye susmus belki eve gidince uyaracakti.olayi buyutmemek icin orada dememis olabilir.su bir gercek koca kadar ailesi de onemli.

ya kızlar ne kaar gaza getiriyor burda herkes birbirini bayanssulusmile tamamen art niyetsizde söylenmiş olabilir aradaki samimiyete dayanarak.. ve bence kasıtlı dahi olsa bu kdr ciddi bi şekilde sevgilisine aksettirmesi çok gereksiz.. erkeklerin en çekindiği durumdur ailesiyle sevgilisi eşi arasında kalmak.. biraz politik olun, adamın heleki kardeşi şaka yaptım dedikten sonra bunu ciddiye alıp kardeşiyle küs kalacağını hiiç ama hiç sanmıyorum :delphin: şikayet eder gibi olmus,ben olsam kıza sıorardım samimyetimiz çerçevesinde kırıldığımı belli ederdim en kötü ihtimalle, yüksek ihtimallede şakaya vururdum orda güler geçerdim. yani şakkıdı

ayy görümce işte çok takmasın...
tamam takıcak bi laf etmiş ben olsam bende bozulurdum ama ayrılma noktasına getirmesin...

ona bakarsan benim görümce ohooo kaydirigubbakcemile3 taksam kim bilir ne olurdum...

Back
X