selamunaleyküm arkadaşlar. kısaca problemimi anlatayım. ben şuan 1.5 yıllık evliyim. 3 aylık evli iken yanımıza okumak için görümcemi yolladılar. bir sene yanımızda kaldı. arada 3 ay kadar kaynım da kaldı. öyle zorlandım ki eşimle aramız bozluyordu ben çalışan biriyim. yorgun argın işten gelince kötü oluyordum. neyse sene sonunda k.pederimle konuştum düzgünce bu sene kaynım evlenecek orada kalsın seneye tekrar gelsn biz birbirimize alışamadık dedim. anlayışla karşıladı tamam dedi. okullar açıldı.kızın kaydını başka okula alacaklardı bir türlü okul kaydı almıyormuş. 10 gün sonra alacakmış. dün eşim annesiyle konuştu.ağlamaklı konuşuyor annesi. kız da devamsızlık olmasın diye 10 günlüğüne kaynımlara gelmiş( onlarda 20 günlük evli bu arada) tabi telefonu kapatınca eşim bozuldu. moralim çok bozuluyo diyip yatak odasına gitti. 15 dk sonra bende gittim baktım yatıyo uyumamış. konuşmak istemedi. bende uyumaya çalıştım. 10 dk sonra kalktı gtti. salonda yatmış gece. bizim aramız bozuluyor ya benm ne yapmam lazım evlilikten hiç birşey anlamadım neden böyle problemler çıkıyor sürekli geri adım mı atmam gerek?