Bir akıl versenize ...

meyus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
37
0
96
İzmir
Daha öncede konu açmıştım. 2,5 yıllık sevgilimden evlilik meselesi yüzünden görüşmüyoruz halen.. Biraz önce öğrendimki, diz kapağı ile ilgili bir sorundan dolayı ameliyat olmak için izne ayrılmış.. Ne yapayım sizce aklım onda kaldı en azından bir mesaj atsam mı?

Eski konularınızı hatırlamıyorum,sorununuzu da bilmiyorum..
Ama eğer barışmak istiyorsanız mesaj atın tabii...gamyoncuiremsu

Ben de çok ayrıntı bilmiyorum ama, yine de bir geçmiş olsun mesajı bekleyecektir ve sağlık ile ilgili bir durum varken aranız nasıl olursa olsun mesaj atman tuhaf karşılanmaz, atmaman ise vefasızlık olarak görülebilir..

eğer kavgalı biçimde ayrılmadıysanız atın mesaj

Kavgalı sayılmayız aslında biz ne zaman evlenecez demiştim, o da sırası değil gibi bi cevap verdi .. Bende telefonlarını açmadım... O da bir daha seni aramayacağım sende beni arama diye mesaj atmıştı ... Kafam karışık, barışmak istediğimi düşünsün ietemiyorum.Hoç barışmakta istiyorum da ilk adımı onun atmasını istiyorum..

bence ara geçmiş olsun de.ya da mesaj at.

kavga dövüş bir sorun yok+sonradan barışma durumunuz var..2,5 senelik paylaşım var.
sonrada ''bir geçmiş olsun bile demedin.'' demesin..

geçmiş olsun messjı barışmak istdiğinizi gösteren bi msaj olmaz ki
bnce atın 2.buçuk yıl bişeyle yaşadığınız insan çok büyük bi sebebtende ayrılık olmamış bi geçmiş olsun mesjı atsanız yeter

o ilk adımı atmayacak gibi görünüyor. mesaj ilk adım olarak değerlendirilebilir. aşk mı gurur mu önce bi düşünmek lazım.:)

İlişkinin bitirme şekli çok saçma olmuş. Ama yine de "geçmiş olsun" yaz ve yolla.
Onun dışında adım atma...

Mesaj atarsanız,istediği anlamı verebilir,oysa bizzat arayıp konuşursanız,kuru bir geçmiş olsun cümlesinde bile kendi sesinize istediğiniz anlamı verirsiniz,o da siz ne anlatmak istemişseniz onu anlar....

ben olsam gururum yüzünden atamazdım heralde ama bunun için çok pişman olduğum zamanlar olmadı değil..ama bencede diğer arkadaşımında dediği gibi telefon etmek daha güzel olur sanırım

barışmak için bir bahane yaratmak değilde, sonuçta uzun vadede bir tanışmışlığınız birşeyler paylaşmışlığınız var. bence mesaj atmanda bi sakınca yok canım.. sağlık herseyden once düşmanın dahi olsa..

Bence arama ve mesaj atma
Ne gerek var ? aaa yok ben peşinde koşarım , belki bu bahane ile barışırırz diyorsan o ayrı tabikide..

bilemiyorum ama söz konusu sağlıksa ben çok ketum olamıyorum..çoook büyük tartışmalar ve saygısızlıklar sonucu ayrılmadıysanız tabiki.. ameliyat bu, ne olacağı da belli olmaz..mübarek aylar insanlık sizde kalsın..

Evlilik için sırası değil demiş ya .. yüzyüze mi görüşmüştünüz? Bir bayan bu şekilde cevap verse acaba erkek bırakırmı kızı? sorarım kendime ilk önce...
Ben düşünüyorumda size evlenme teklifi etmişmiydi? Bazen ben bile kendime kızıyorum sonuçta sevgilin sana ilk önce evlenme vaidiyle gelmiyor ki! Ben Kimseye söyleyemem biz ne zaman evlenecez diye bence bu büyük bir hatadır benim için. Teklif edeceği varsa zaten teklif eder ve zamanını tayin edersiniz.
Şimdi sırası değil gibi bir cevap" bana göre size kızdığını ifade ediyor."
Sana evlenmek için bir adım atmadıysa zaten niyetini belli eder aynı şekilde sende ona şekilde yaklaşırsın. O yüzden bazı tavizlerde bulunmazsın.
Ben şahsen öyleyim. Bazı şeyleri sadece eşimle yaşamayı isterim karşı taraf zaten hisseder!! Ne istediğini düşünür ve isterse kalır isterse gider.

Şimdi o senin arkdaşın olsa küsde olsa arar sorarsın değil mi? Bence de geçmiş olsun umarım iyisindir? diye hem açık/kapalı bir dille msj atabilirsin! Görüşmek istiyorsa döner sana yoksa sadece" iyiyim" der, sende merakından kurtulmuş vazifeni yapmış olursun.

Bize her yaklaşan erkek bizimle evlenmek için yaklaşmaz ki! Yada biz sadece evlenmeyi düşündüğümüz erkeğe mi yaklaşırız. Ben şahsen evlenmeyi düşünemediğim birinden hoşlanabilir konuşabilirim ama illa onunla evlenecem diye düşünemem ki. Sevgi oluşursa malesef sevgiyide kalbime gömerim ...

2,5 yıl birliktelik saygısızlık yok,ortada bir çok büyük bir kavga yok ama bir sağlık sorunu var bir mesaj atmaya değer diye düşünüyorum :kedi:

bencede msj atın,kendinzi hatırlatın tabi tekrardan barışmak istiyorsanızyerimseniben

Arama, mesaj da atma. İlgilendiğini göstermek istiyorsan ona karışmıyorum.
Kendini yerine koy. O ararsa, barışmak istediğini düşünceksin.Ayrıca ameliyat olacagnı sana o söylememiş, başkasından ogrenmışsın. ''Hala benımle ilgili şeyler öğreniyor, cevremden haber alıyor'' diye de dusunebilir. Hepsi bi ihtimal.
Benim fikrim aramaman ve mesaj atmaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…