Bir akl ltfen, ldracam

aleyna26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
108
2
96
Kocaeli
bilemiyorum keşke eşimle aramda bu kadar problem olmasa, ailesiyle hergün burun buruna yaşamasam, eşim birazda benim ailemi ziyarete gitse, onlarda bize gelse, eşim doğum günümde beni hırpalamasaydı, evdeki eşyaları kırıp dökmeseydi, ona her yaklaştığımda sevgisini benden esirgemeseydi, annesi beni bütün mahalleye anlatmasaydı, çocuk her düştüğünde hastalandığında babasıda dahil bütün ailesi sanki ben isteyerek yapmışım gibi bana yüklenmeseler.... bir akıl verin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuç: sizin en azından bir süre yanlız kalıp kafanızı dinlemeye ihtiyacınız var. ben okurken bunaldım. keşke gidecek bir akrabanız falan olsa bir süre uzak kalsanız :teselli:

Bir anne istermi hiç çocuğunun kılına zarar gelsin?
Niye bu kadar yükleniyor sana ailesi
Çok mu sessizsin çok mu alttan aldın herşeyi

eşiniz anlayışlı sizinde düşüncelerinize fikirlerinize değer veren biriyse konuşun..
Anlatın hissettiklerinizi ve mümkünse eşinizin ailesi sorun çıkartıyorsa onlardan uzak bir yere taşının...

ne desem boş sizi anlıyorum uzak kalma imkanınız yoksa kendinize başka aktivite bulun bir süreliğine. kitap okuyun dantel yapın ne bileyim aklınızı dağıtacak bişeyler üretmeye çalışın uygun bir zamanda da eşinizle konuşmaya çalışın

sizin kocanız bana göre insanlık vasıflarından yoksun.
ne akıl verilir ki bu durumda.
kocadır ne yapsa yeridir katlanacaksın kardeş mi denir yoksa bu evliliği niye yürütüyorsun boşan gitsin mi?
siz hangi tarafındasınız??

Buna evlilik denilmezki sizin hayatınız kabusa dönmüş ne yazıkkii .Nasıl bu duruma geldin çok mu alttan aldın,sessizmisin,kimsesizmisin,arkanda ailen yokmu ne bilim yaa ne denirki.Şunu söyleyeyim canım bu kişileri düzeltemezsin onlara çoktan yolu almış olan sana olmuş :sm_confused:
Açıkçası ben ne bu şekle sokardım kendimi nede çekerdim boşanırdım canımm hayat benimm hayatımm bir anım bile değerliyken neden acıların kadını olayım kim ki onlar klava:

Size akıl vermektense ,size bunları yaşatanlara Allah akıl fikir versin,diyebilrim .

Ne bu ya yedi sülalesi hesap soruyor okurken bile sıkıntı geldi, ortaya çizgi çekmenin vakti gelmiş herkes ayağını denk alsın.:mymeka: Dişini göstermezsen tepene binen çok olur.

ne aklı verelim size...
ne yapmak istediğinizi söyleyin ona göre konuşalım...
nedir istediğiniz cesaret mi? yoksa herkes çekiyor sende çek mi?
keşkeleri oturup konuşmanın ne size faydası var ne de bize...

tüm aile bir olmuş bulmuşlar sessiz gelini oh ne ala :mymeka: ezdirtme canım kendini böle insanlara ..en korktuğum şey bana destek olmayan beni korumayan kocadır..kaydirigubbakcemile

ailesine dişini göster bence şimdiye kadar çok susmuşsun gibi lmaz:ama ilk önce kocanı kendi tarafına çekmen lazım :uhm:

konu sahibi arkadaşım çıkmış sanırım.bence sen fazla taviz vermişsin canım.taviz tavizi doğurmuş.okurken kasıldım resmen.ciddi bir şekilde karar vermen gerekiyor bence.ya eşinle konuşacaksın ya da bir süre yalnız kalıp ne yapacağına karar vereceksin.

size akıl vermek için sizin ne istediğinizi bilmek lazım bu evlilikte kopan herşey kopmuş yedi sülale karışmış evliliğe yokmu siz sahip cıkacak aileniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…