Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım doğru konudasındoğru konuyamı cevap verdim ben![]()
erkeksi tipleri severim boyle cok kibar cok ince olmayacak kadına saygılı olacak tabi o baska ama feminen tipleri sevmem...hafiften macoluk olacak birlikte oldugu kadını koruyacak kollayacak biri bir sey yaptımı aman birsey olmaz demiycek oracıkta atlıycak gozu kara olacakevlendirme programında hissettim kendimi birden döşü kıllı olacak diyim tam olsun
....
yukarıdaki iki yorum benim için de geçerli.
benim anahtar kelimelerim; gizem, erkeksilik, güç(hem fiziksel hem ruhsal hem de zeka ve donanım olarak güç demeliyim belki de).
bende bir akrep kadını olarak beni etkileyecek erkeğin şöyle olduğunu düşünüyorum; bir kere erkek gibi erkek olmalı ne yaptığını ne dediğini bilmeli, temiz olmalı, kendince farkedilir birr tarzı olmalı fazla ben burdayım demesine gerek yok ama fark da edilmeli azcık,bir yaşam kalitesi olmalı keisnlikle rastgele yaşamamalı, gerçekçi olmalı yalandan bir şey yapmamalı ki kesin fark ederim zatensonra kötü olur . duygularını yaşamada özgür olmalı içinden geldiği gibi davranabilmeli özenti bir tip olmamalı .