Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Bir Akrep Bayanını Nasıl Etkilersiniz ?

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
evet kızlar bir akrep bayanı nelerden etkilenir yani bir erkek ne yaparsa akrep ondan hoşlanır dökülün bakalım:)

ben bi erkekte öncelikle ağırlığına bakarım ve cümle kurma becerisine bakarım...biraz gizemli olucak kapalı cümleler kurup beni mereklandırıcak.ve ses tonu çok önemli kalın ve net bi sesi olucak.gözleri kesik kesik bakışlar atıcak..iltifatı yalakalık için değil gerçekten yapıcak..bebeksi olmıycak çekici albenili olucak..ve daha daha daha....aklıma gelen bunlar...ayyy bunları söyledim ya şimdi kafamda bi erkek modeli canlandı...:86:

beni etkileyebilicek erkek de şöle olmalı : böyle ortama girdiğinde herkes ona bakıcak yakışıklı olmasına gerek yok bazen tipte olmasa duruş bakışlar baktırıyo insana kendini neyse böyle yanımdan geçtiğinde parfümüde ardından gelcek bakışlar çok önemli beni peşinden koşturcak böyle sert olcak çocuk gibi bebek gibi konuşmıcak tavırları ağır olucak ay çok mu anlattım ne a bide temiz giyinmeli dikkatinizi çekerim pahalı kıyafetler gösterişli şeyler beni asla etkileyemez temiz olsun kıyafeti yeterli :27:

yukarıdaki iki yorum benim için de geçerli.
benim anahtar kelimelerim; gizem, erkeksilik, güç(hem fiziksel hem ruhsal hem de zeka ve donanım olarak güç demeliyim belki de).

erkeksi tipleri severim boyle cok kibar cok ince olmayacak kadına saygılı olacak tabi o baska ama feminen tipleri sevmem...hafiften macoluk olacak birlikte oldugu kadını koruyacak kollayacak biri bir sey yaptımı aman birsey olmaz demiycek oracıkta atlıycak gozu kara olacak:27: evlendirme programında hissettim kendimi birden döşü kıllı olacak diyim tam olsun :52:....

erkeksi tipleri severim boyle cok kibar cok ince olmayacak kadına saygılı olacak tabi o baska ama feminen tipleri sevmem...hafiften macoluk olacak birlikte oldugu kadını koruyacak kollayacak biri bir sey yaptımı aman birsey olmaz demiycek oracıkta atlıycak gozu kara olacak:27: evlendirme programında hissettim kendimi birden döşü kıllı olacak diyim tam olsun :52:....

ilahi:1:bende eklemeyi unuttum evet kesiinlikle döşü kıllı olmalı e kaslıda olsun şekerim azcık...cesur olucak evet gözü kara olucak eh tabi birazda maçolukta olucak sahiplenecek...maçoluk yaparken romantikliği unutmayacak...kalçasıda toplu olsa fena olmaz...kuru tahta sevmem:27:

demek kı akrep bayanları hep aynı tıpten hoslanıyo,,cok yakısıklı olmasada olur onemlı olan karızmtaık olması cocuk gıbı durmasın,cesaretlı olsun,bıraz maço olsun sevdıgnı sahıplensın

kendine güveni olacak,pısırık olmayacak,konuşmuş olmuş olmak için konuşmayacak,yakışıklı olması önemli değil biralbenisi bir karizması olacak,bakışlarıyla bana deli gibi aşık olduğunu hem bana hem etrafa hissetirecek,(birdeözellikle dişleri temiz olacak:51:)

valaha tüm yorumlar benim diceklerimin aynısı biraz daha ekliyim ama ben
mesela biri laf atıcak o da hemen o laf atanı gözümüm önünde dövücek sonra ikimiz bir mekana girdiğimizde herkes bize bakıcak ne kdr çok yakışıyorlar die:49:

kesinlikle korkak olmayacak...
ne istediğini bilecek...
centilmenliğini her zaman koruyacak...
girişken olacak...
bazı durumlarda sert olacak...
güçlü olduğunu hissettirecek...
depresyondan karamsarlıktan uzak olacak...
ses tonu güzel olacak...
gülmeyi kahkahayı sevecek
hantal olmayacak...
tutkulu olcak
aşırı üstümü titremeyecek-aşırı vurdumduymaz olmayacak (dozu iyi ayarlayacak)
daha bu liste devam eder...:9:

yukarıdaki iki yorum benim için de geçerli.
benim anahtar kelimelerim; gizem, erkeksilik, güç(hem fiziksel hem ruhsal hem de zeka ve donanım olarak güç demeliyim belki de).

Belirttiğim yerler aynen ve aynen kendim için de geçerli. Özellikle gücü çok seviyorum. güç derken de vuran kıran bağıran değil karakteri güçlü ve sağlam olacak. hemen kaçıp gitmeyen, olayların üstüne üstüne giden, sorunların hemen üstesinden gelebilen işine, olaylara hakim hatta sözünü dinleten biri olmalı. Ha birde sert yüzlü ve yapılı olmalı. Oldum olası babyface denilen erkekleri hiç çekici bulmamışımdır. dışarıda ne kadar sert olursa olsun bana karşı kedi gibi olacak :D Böyle birini buldum sonunda :D Allah bozmasın inşallah

Son düzenleme:
evett başlıyorum bende anlatmaya :61:
ortam ne olursa olsun bir ağırlığı olucak ortamda karakter sahibi olucak
uzun vadeli düşünüyorsam eğer mutlaka kariyeri olucak
bazı şirinlikleride olmalı
kilolu olmamalı mutlaka spor yapmalı kaslı olursa tamamdır :66:

sümsük yalaka babyface vurdumdymaz olmamalı
arada çılgınlıkları olucak mesela okul çıkışında tutcak kolumdan götürcek Bungee Jumping yapıcaz felan
motorcu olucak (yani olursa etkilenmemem çok düşük bi olasılık)hayatı çılgın yaşıcak tabuları felan olmıcak tabiricaizse deli olucak benim gibi :27: yuhaa
azıcık maço olucak

ihihihi :1: izdivaça katılsam kimseyi bulamam sanırım

bende bir akrep kadını olarak beni etkileyecek erkeğin şöyle olduğunu düşünüyorum; bir kere erkek gibi erkek olmalı ne yaptığını ne dediğini bilmeli, temiz olmalı, kendince farkedilir birr tarzı olmalı fazla ben burdayım demesine gerek yok ama fark da edilmeli azcık,bir yaşam kalitesi olmalı keisnlikle rastgele yaşamamalı, gerçekçi olmalı yalandan bir şey yapmamalı ki kesin fark ederim zaten ;) sonra kötü olur . duygularını yaşamada özgür olmalı içinden geldiği gibi davranabilmeli özenti bir tip olmamalı .

bende bir akrep kadını olarak beni etkileyecek erkeğin şöyle olduğunu düşünüyorum; bir kere erkek gibi erkek olmalı ne yaptığını ne dediğini bilmeli, temiz olmalı, kendince farkedilir birr tarzı olmalı fazla ben burdayım demesine gerek yok ama fark da edilmeli azcık,bir yaşam kalitesi olmalı keisnlikle rastgele yaşamamalı, gerçekçi olmalı yalandan bir şey yapmamalı ki kesin fark ederim zaten ;) sonra kötü olur . duygularını yaşamada özgür olmalı içinden geldiği gibi davranabilmeli özenti bir tip olmamalı .

katılıyorum sana canım birdee çok fazla arkadaş çevresi olmamalı özellikle kız malum akrep kadını olduğumuza çok kıskancızdır:)

Bence de kaslı olacak her an seni koruyabilecek yanında güvende oldugnu hissedeceksin. Üstüne cok düşmesede yinede karışacak sana.Düzgün net ve kalın güvenilir bir sesi olacak. Kendine güvenecek ama beğenmiş olmayacak. İltifat edecek yeri geldiğinde... Kaslı olması ve gizemli olması en önemli benim için ama ve birde kılığına çok dikkat edecek parfüm kıyafet filan :1:

parfüme dikkat etmek ne kelime, kendim parfüm kullanmam etrafımdaki tüm adamların kokusunu bilirim nasıl bi burunsa. Değiştirseler o an anlarım, manyak mıyım neyim:37:

Back
X