Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Bir Akrep Kadını Olmaktan Gurur Duymak

Burcum Yay, Yukselenım Akrep... Gercekten Akrebın cogu konuda etkısını hıssedıyorum hatta burcumu bıle agır bastıgı oluyor...

Kendımı bu konuda cok ıyı tanıyorum... burcumdan da yukselenımden de cok memnunum ...
:delphin:

akrep kadınının bence en önemli özelliği samimiyetsiz herşeyi anında çakmasıdır. ben çoğu zaman insanların tek bir bakışından niyetini şak diye anlarım. bazen malesef sosyal ilişkilerimi zedelememek adına anlamıyormuş ya da çakmıyormuş gibi davranmaya çalışıyorum o ayrı :)

mesela bir zamanlarki erkek arkadaşımdan hoşlanan bir kız arkadaşımı bana bi bakışını yakalayarak anlamıştım. tabi baya bi inkar etmişti erkek arkadaşım ayrılır ayrılmaz naptı dersiniz... annadınız siz onu :)
mesela bir de kardeşlerim bana hiç bir şeyi yutturamıyor olmalarından şikayet ederler, tabi burdaki en büyük yardımcım onların bakışlarının yanısıra inanılmaz derecede dikkatli olduğum için yeri değişen, eksilen, açılan, kapanan kısacası her türlü ufacık değişikliği hemen farkediyor olmam....
yani kızlar.... akrebim bundan gurur duyuyorum, bir daha doğsam bir daha akrep olmak isterdim.

benim kızımda akrep ama ben ikizlerim.akrep burcu ikizlerle hiç anlaşamz diyolarrsenağlamasenağlama

ahh o gurur,ah o kibir,o mağrurluk yok mu zemuszemuskaydirigubbakcemile3
ben de akrebim,yükselenim oğlak,ay burcum yengeç
kızım da şansıma doğumgünümde doğdu,dolayısıya o da akrep ama onun yükseleni de akrep.ay burcuna bakmadım.(ablam ve annem akrepte olabilir yay da dediğimde ayyy bi nalet daha mı geliyo dediler akrep için :roflol:nedir bu korkuları bizden kuzum :)))
eşim oğlak,yükseleni akrep
kaydirigubbakcemile3 bu aile nasıl olur fikri olan var mı heheh
ilk genç kızlık yıllarımdan beri hep oğlak erkekleriyle çevriliydi etrafım,başka burçlarda vardı tabi en çok oğlak vardı ve en sonunda bir baktımki bir oğlakla evlendim ::D oğlakların çok ilgisini mi çekiyordum,yıldızımız mı tutuyordu artık bilmiyorum.
ama kesinlikle feci gurur duyuyorum :sm_cool:

ahh o gurur,ah o kibir,o mağrurluk yok mu zemuszemuskaydirigubbakcemile3
ben de akrebim,yükselenim oğlak,ay burcum yengeç
kızım da şansıma doğumgünümde doğdu,dolayısıya o da akrep ama onun yükseleni de akrep.ay burcuna bakmadım.(ablam ve annem akrepte olabilir yay da dediğimde ayyy bi nalet daha mı geliyo dediler akrep için :roflol:nedir bu korkuları bizden kuzum :)))
eşim oğlak,yükseleni akrep
kaydirigubbakcemile3 bu aile nasıl olur fikri olan var mı heheh
ilk genç kızlık yıllarımdan beri hep oğlak erkekleriyle çevriliydi etrafım,başka burçlarda vardı tabi en çok oğlak vardı ve en sonunda bir baktımki bir oğlakla evlendim ::D oğlakların çok ilgisini mi çekiyordum,yıldızımız mı tutuyordu artık bilmiyorum.
ama kesinlikle feci gurur duyuyorum :sm_cool:

aaa doğru diyosun tatlım ya.. benim de erkek arkadaşlarım genelde oğlaktı ve nişanlım da oğlak.. bence oğlakların ilgisini çekiyoruz çünkü oldukça zıt bir yaklaşımımız var hayata

tam bir akrebim ve iyiki akrebim..aşırı inatçıyım gururluyum,dakikim,titizim ve düzenliyim..dağınık bir ortamda imkanı yok yapamam konsantre olamam ve özgürlüğüme çok düşkünüm..ama kırmızıdan nefret ederim halbuki kırmızı akrebi temsil eder..sanırım o da yükselenimle alakalı..yükselende terazi

ben burcumda ki insanların fikirleirni okuma huyumuzun olmasını çok seviyorum şu zamana kadar kim yalan söylüyorsa doğru tahmin ettim.

Çookk çoookk çoookkk çooooooooookk seviyorum burcumu yaaa iyiki akrebim walla kim ne derse desin.Seviyorumm yaa napym? Dünyaya bi daha gelsem yine akrep olarak gelmek isterdimm.Hem büttüüüüüüüüünnnn özellklerini taşıyorum hem de çoook seviyorum. :emir_bebek: zemuszemus hihoyyyt
:sm_cool:
Var mı AKREP gibisi?? :uhm:

Bende akrebim..en belirgin özelliklerim dediğimi er yada geç yaparım.hiç bişeyin altında kalmam.sinirimi çabuk belli ederim.kin tutarım.Canımı yakanı affederim ama canını da yakarım.Kötü değilim yanlış anlaşılmasın:)Sır tutarım,sevdim mi tam severim ki seviyorum :) yardıma bayılırım.en sevdiğim ve görmekten hoşlandığım şey insanların mutluluğudur.Sabırlı ve çok neşeliyim.Espri yapmaktan hiç kaçınmam yer ve zaman önemli değildir.Laf sokmaya bayılırım çevremdekiler bu huyumdan şikayetçidir:)

Bende akrebim..en belirgin özelliklerim dediğimi er yada geç yaparım.hiç bişeyin altında kalmam.sinirimi çabuk belli ederim.kin tutarım.Canımı yakanı affederim ama canını da yakarım.Kötü değilim yanlış anlaşılmasın:)Sır tutarım,sevdim mi tam severim ki seviyorum :) yardıma bayılırım.en sevdiğim ve görmekten hoşlandığım şey insanların mutluluğudur.Sabırlı ve çok neşeliyim.Espri yapmaktan hiç kaçınmam yer ve zaman önemli değildir.Laf sokmaya bayılırım çevremdekiler bu huyumdan şikayetçidir:)

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D

iyiki akrebim çooook şanslı olduğumu düşünüyorum aşırı titizim,inatçıyım,çok gururluyum,zaman konusunda asla affetmem çok dakiğim,sevdim mi tam severim sildim mi o anda herşey biter,kıskancım ama ölçülü derecede,sır küpüyümdür,özgürlük herşeyimdir asla vazgeçemem eee daha nolsun bu kadar asillik başka hangi burçda var ki yaşasın akrep burcu hihoyyyt

EVTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :hooray: Akrep bi arkadaşımla hep derizz "AKREP oLmaktan çok hoştunuzz ve gururLuyuz "alkisalkisalkis

tuttugunu koparanım kafama koymam yeterlidir çok iyimserim herkese sıcak yaklaşırım kendimle gurur duyarım aynı zamanda eleştiririmde kendi kendimi yüzleşmeyi severim aynamla herzaman netim acabalarım yoktur cesaretime her zaman şaşarım enzora bile direk evet derim

burcumu eskiden çok sevmiyodum çünkü bu kadar zeki,bu kadar hassas,bu kadar herşeyi bilen,anlayan ,sezen,algıları açık olan biz akrepler diğer insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyoruz..gerçi ben arkadaşlarımca sevilirim..bi zararım olmaz da..ama toplumda bi yanlış görmiiim hemen tepki veririm.haksızlığa sessiz duramıyorum ve bu yüzden dikkafalı olabilirim.ayrıca hep doğrucuyum bu yüzden dokuz köyden çok kovulurum.bizleri ancak yine akrep burçdaşlarımız anlar..en çok niye sevmesdim burcumu biliyo msunuz bu akrepler hep zor olaylar yaşıyo sanki.yani şahsen ben hep uç olaylarla sınanıyorum.ama mücadeleci ve güçlü yapımla hepsini bir şekilde aştım..yine de bu abuk subuk olayları çekmemi anlıyamadım gitti..bi de ben hep kova ve ikizlerle kuşatılıyorum..çoğu kısmetim bu burçlardandı..ikizler allah korusun hiç anlaşamadığım fakat her nedense sürekli burnumun dibinde biten burç..ama sonunda akrebim oldu bi tane..napcam bakalım ?bu arada burcuma artık tapıyorum..anka akrebi oldum gelişe gelişe..pluton sağolsun benim ikide bir ölüp doğmamı destekledi..anka oldum sonunda..ama artık ölmek istemiyorum..kaydirigubbakcemile4

Back
X