Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh o gurur,ah o kibir,o mağrurluk yok mu zemuszemuskaydirigubbakcemile3
ben de akrebim,yükselenim oğlak,ay burcum yengeç
kızım da şansıma doğumgünümde doğdu,dolayısıya o da akrep ama onun yükseleni de akrep.ay burcuna bakmadım.(ablam ve annem akrepte olabilir yay da dediğimde ayyy bi nalet daha mı geliyo dediler akrep için :roflol:nedir bu korkuları bizden kuzum :)))
eşim oğlak,yükseleni akrep
kaydirigubbakcemile3 bu aile nasıl olur fikri olan var mı heheh
ilk genç kızlık yıllarımdan beri hep oğlak erkekleriyle çevriliydi etrafım,başka burçlarda vardı tabi en çok oğlak vardı ve en sonunda bir baktımki bir oğlakla evlendim :oğlakların çok ilgisini mi çekiyordum,yıldızımız mı tutuyordu artık bilmiyorum.
ama kesinlikle feci gurur duyuyorum :sm_cool:
Bende akrebim..en belirgin özelliklerim dediğimi er yada geç yaparım.hiç bişeyin altında kalmam.sinirimi çabuk belli ederim.kin tutarım.Canımı yakanı affederim ama canını da yakarım.Kötü değilim yanlış anlaşılmasın:)Sır tutarım,sevdim mi tam severim ki seviyorum :) yardıma bayılırım.en sevdiğim ve görmekten hoşlandığım şey insanların mutluluğudur.Sabırlı ve çok neşeliyim.Espri yapmaktan hiç kaçınmam yer ve zaman önemli değildir.Laf sokmaya bayılırım çevremdekiler bu huyumdan şikayetçidir:)