Bir an da değişen erkeğe nasıl davranmalı ?

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
3 aylık bir ilişkim var .Sevgilimin daha önce hiç uzun ilişkisi ciddi ilişkisi olmamış en fazla 1 hafta .Bana ilk defa aşık olduğunu söyledi .Başta çok ilgiliydi aslında çok güzeldi sonra 4 temmuzda bağlanamıyorum olmuyor ayrılalım dedi tamam dedim sonra pişman oldu .Ama soğumuştu anlıyordum ben gittim bu sefer ayrılmaya tamam dedi eve gelince mesaj attı ben sensiz yapamam diye.Ailesi ile sıkıntıları olan bir çocuk her derdinde yanındaydım hayatında kimse benim gibi ilgi göstermemiş ona.Devam ettik ama artık seni seviyorum demeler kesildi .Aldim karşıma konuştum uzaklaştin mı soğudun mu diye hayır dedi .Bu cumartesi günü öğlen 2 de yemek yiyip mesaj atıcam dedi atmadı .Ama sürekli face book da .Akşam 10 da aradim açmadi buradan yaz dedi merak ettim neden haber vermedin dedim yazlığa gitmiş tamam dedim .Bir daha da ne mesaj attım ne de o attı .İnstagramda fotograf paylaşıyor ama bana mesaj atmıyor bugün 3.gün ne yapmalıyım ben biliyorum ki buradaki herkes benden daha tecrübeli lütfen akıl verin .

Seven arar, özleyen gelir. Sanki yokmuş gibi davran. Bir daha arama ve mesaj atma.Seni ararsa ve mesaj atarsa da cevap verme. Karşına çıkarsa da oyun mu oynuyoruz saygısızlığa tahammül edemem deyip burnun dikine yürü. Daha 3 ay olmuş.Yol yakınken dön kurtul şu ömür törpüsünden.

Hep kosan sen olmussun zaten oda alismis buna ilgiye nede olsa moral verck bri var diye dusunmus.iyi zamanlarnda seni aramayirsa sormuyrsa umursama sende bak yoluna canim.

Canım seven insan bu şekilde davranmaz bence. Aklından çıkarmaya bak .

bende bunun psikolojik sorunlusu vardı. Ara ara ayrılıyodu benden bi gün köye gitmişti gece 2 ye kadar telefon kapalı en az 500 kere aramışımdır gece 2de açtı yine aradım meşgule verip kapadı tekrar. Sonuş intikamımı aldım tabi ama kendini yıprattığına değmez.

Sen kim köpeksin? Diceksin aslında bu cinslere ya 3 gün olmuş kızı lütfenle bilgilendiriyo. Kapat sen bu defteri o gel git yapar kesin

3 aylık bir ilişkim var .Sevgilimin daha önce hiç uzun ilişkisi ciddi ilişkisi olmamış en fazla 1 hafta .Bana ilk defa aşık olduğunu söyledi .Başta çok ilgiliydi aslında çok güzeldi sonra 4 temmuzda bağlanamıyorum olmuyor ayrılalım dedi tamam dedim sonra pişman oldu .Ama soğumuştu anlıyordum ben gittim bu sefer ayrılmaya tamam dedi eve gelince mesaj attı ben sensiz yapamam diye.Ailesi ile sıkıntıları olan bir çocuk her derdinde yanındaydım hayatında kimse benim gibi ilgi göstermemiş ona.Devam ettik ama artık seni seviyorum demeler kesildi .Aldim karşıma konuştum uzaklaştin mı soğudun mu diye hayır dedi .Bu cumartesi günü öğlen 2 de yemek yiyip mesaj atıcam dedi atmadı .Ama sürekli face book da .Akşam 10 da aradim açmadi buradan yaz dedi merak ettim neden haber vermedin dedim yazlığa gitmiş tamam dedim .Bir daha da ne mesaj attım ne de o attı .İnstagramda fotograf paylaşıyor ama bana mesaj atmıyor bugün 3.gün ne yapmalıyım ben biliyorum ki buradaki herkes benden daha tecrübeli lütfen akıl verin .
Oldugu gibi birakn ilgilenmeyin....dönse bile ne istedigini bilmeyen adamdan bi halt olmaz ...ömrüni onun saçmaliklariylami gecircen boşver...m

herkesın dedıgı gıbı bencede bırak yanı sadece ylnız kalma korkusu gıbı bısey olusmus onda sevgı ask gıbı degıl alıskanlık olmussun sankı bencede bırk

Back
X