bir an önce hamile kalmak istiyorum yardım lütfen

Herkese selam Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağr

• isteyen

OY: 3 50,0%
  • herkes

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6

tugba666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
2
0
1
39
Herkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi

Herkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi
ne kadarlık evlisin ki

Kv sizin yatak odanızı bilmesin

Eşin diyebiliyorsa karımla ne zaman ne yapacağımı sana mı soracağım desin bitti

Ayrıca da 6 ay bir yıl kısa süreler biraz alışın sonra çocuk

Siz içinizden gelip görev bilinci dışında sevişmeye alışınca çocuk da olur zaten

Canım önce dr gitmelisin tabii.Ultrason kontrolün ,adetin 2. veye 3. günü hormon tahlili v.s yaptırmalısın.Sorun varsa ona göre tedavi uygulanır.

Öncelikle üzerindeki şu aptal baskıdan bi kurtul senin özel hayatın senin ailen senin evin senin yatakodan! Millete ne yaa kv çok bebek istiyosa kendi doğursun baskı yapmasın size
Kayganlaştırıcı kullanmak yerine rahatlamayı dene vajinismus nasıl bişey bilmiyorum ama kurtuldum diyosun halen ağrılı oluyosa psikolojik bence
Güzel düşün dua et sonra sabırla bekle
Doğum günü kaderdir sen uğraş takdiri Allaha bırak.

Önce kulaklarınızı etrafa tıkayın daha sonra sorununuzu tamamen atlatmaya bakın.
Çocuk sonraki aşama.

Herkese selam
Canim o kvler cocugun olsa niye erkek degil diye sorun yapacak olan insanlar onları hic takma kapa kulaklarını . bende o illeti yenenlerdenim, kafanda ne zaman rahatlarsan ağrı o zaman tamamen bitecek. Bide hamile kalmak icin iliskiden sonra hemen kalkma. Yine de sende Esinde doktora gidip tahlil yaptirin derim. Kafan rahat olsun diye

İlk önce doktora gidin sende eşinde .. Herhangi bir sorun çıkmazsa hamile kalmak için en basit yol, Ovulasyon testleridir çünkü her kadının yumurtlama günü farklıdır ha Ovulasyon testi almak istemezseniz doktorunuzla yumurtlama takibide yapabilirsiniz ultrasondan görür yumurtadığınızı ve size söyler. Ovulasyon testlerinin ise Eczanede çok ucuza satılanda var ama ben clearblue çift hormon göstergeli Ovulasyon testi ve Preseed jel ile hamile kaldım. Preseed jel eşinizin spermlerinin yumurtaya ulaşmasına yardım eden bir jeldir. Kayganlaştırıcı yerinede kullanabilirsiniz. Preseed jeli ovulasyon testiniz yumurtadığınızı gösterdiği günlerde kullanıcaksınız . Preseed kurusunun İçinde enjektör var 1,5 yada 2mm vajinanızın içine sıkıcaksınız. Jeli ve clearblue yu hepsiburada tarzı sitelerden alabilirsiniz. Ben bu yöntemle 4 ayda hamile kaldım

İlk önce doktora gidin sende eşinde .. Herhangi bir sorun çıkmazsa hamile kalmak için en basit yol, Ovulasyon testleridir çünkü her kadının yumurtlama günü farklıdır ha Ovulasyon testi almak istemezseniz doktorunuzla yumurtlama takibide yapabilirsiniz ultrasondan görür yumurtadığınızı ve size söyler. Ovulasyon testlerinin ise Eczanede çok ucuza satılanda var ama ben clearblue çift hormon göstergeli Ovulasyon testi ve Preseed jel ile hamile kaldım. Preseed jel eşinizin spermlerinin yumurtaya ulaşmasına yardım eden bir jeldir. Kayganlaştırıcı yerinede kullanabilirsiniz. Preseed jeli ovulasyon testiniz yumurtadığınızı gösterdiği günlerde kullanıcaksınız . Preseed kurusunun İçinde enjektör var 1,5 yada 2mm vajinanızın içine sıkıcaksınız. Jeli ve clearblue yu hepsiburada tarzı sitelerden alabilirsiniz. Ben bu yöntemle 4 ayda hamile kaldım
bu jel spermleri ileri hareket mı ettırıyor?

Ayrilmamak icin cocuk yapmak
Elalem istedigi icin cocuk yapmak
Aferin
Yapin yapin

bende çok üzülüyordum doktor bana çocuk için değil sevişmek için sevişin arzulayın birbirnizi olacağı varsa olur baktınız olmuyor 1 sene sonunda gelin düzenli yumurta tabiki yapalım dedi ok dedik :)

tavsiye ediyorum he sor sen yapıyor musun diye yok ben her defasında oldu mu ayy bu sefr falan diyim adamın başının etiini yiyorum o pek sallamıyor illaki olacak modunda. sizde öyle olun o zaman olur buradaki tecrübeler de kafandan attıgında oluyor diyoor :D

Back
X