- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi
Anlamadım ama herkes şıkkını işaretleyen iki kişiden biri benim, itiraf ediyorumBu ankette konu sahibi neyin sonucuna varmaya calismis?
Anket ne anketi?
Anlayan varsa beri gelsin
Herkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi
hakikaten ya, daha cinsellik nedir tam olarak anlamamışken, bu işten keyif almadan çocuk yapmak, çok boş geliyor banaAllahım daha neler okuyacağım burada. Milletin baskısıyla çocuk yapılır mı? Eşin ne diyor bu duruma? Damızlık diye mi aldılar aileye seni?
Ayrıca çocuk için baskı yapanların lafıyla eşin seni boşamaya kalkarsa o adamı baba yapma bir zahmet.
Sevişmeyi bilmeden, tam anlamıyla ilişkiye giremeden hamile kalma. Doktora gidip önce zorlanmanın çözümünü bul. Sonra evliliğinin tadını çıkar. Ondan sonra çocuk düşün.
hakikaten ya, daha cinsellik nedir tam olarak anlamamışken, bu işten keyif almadan çocuk yapmak, çok boş geliyor bana
var tabi olmaz mıBen kafa yapısının çok eskilerde kaldığını sanırdım ama hala var anladığım kadarıyla. Evliliğin ve cinselliğin sadece erkeğin seviştiği, zevk aldığı bir durum gibi görülmesi hala daha var.
Evet spermlerin ileri doğru hareketini destekliyorbu jel spermleri ileri hareket mı ettırıyor?
Ben oyumu isteyen'e verdimAnlamadım ama herkes şıkkını işaretleyen iki kişiden biri benim, itiraf ediyorum![]()