bir an önce hamile kalmak istiyorum yardım lütfen

Herkese selam Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağr

• isteyen

OY: 3 50,0%
  • herkes

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6
Öncelikle güzel bir doktor muayenesi, daha sonra stresten arının ve yumurtlama gülerine ağırlık vermek üzere gün aşırı fanfini , ha bide milletin burnunu yatak odanızdan çıkarın olur inşallah. Allah isteyen, bakabilecek olan herkese sağlıklı sıhhatli çocuk nasip etsin.

Her isteyenin çocuğu olsun, herkes tatsın bu duyguyu..

Ama kayınvalideler ayırmak istiyor, bir an evvel olmalı cümlesini duyunca bozuldum resmen...

Lütfen kendi istediğiniz zaman yapın, zira Allah ne zaman dilerse o zaman olacak. Bir de 3. Şahıslar karışmasın, bu ne utanmazlık yaa. Nasıl bir milletiz biz,normal olan şeylerde "ayıp" diye susarız..gerçekten özel olan şeyleri de uluorta dile dökeriz... Pfff

Hayırlısı...

Herkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi

Kv ayirmak istiyor ne demek yaaa, millete mi kalmis sizin ne zaman cocuk yapacaginiz, kocanizla konusun az biraz erkek gibi davranip ailesinin karisinin ve kendinin mahremiyetini korusun savunsun. Bu resmen terbiyesizliktir, kocaniz eger sizi savunmuyorsa bu konuda o adama cocuk mocuk yapmayin derim. Boyle korkuyla telasla cocuk mu istenir yaa bu nasil bir zihniyet...
Hem daha 6 ay olmus haslatiginizi yeneli nedir bu acele kac yildir evlisiniz ki kv telasa dustu ..

Kocaniza soyleyin erkeklik oyle boy gezdirmekle olmaz sizin bu ozelinize karisan sizi ayirmaya yeltenen kim varsa bir gun karsisina alsin ve hepsine gereken konusmayi yapsin. eger esiniz boyle kararli bir konusma yaparsa kimse bir daha cesaret edemez konuyu acmaya.
Terbiyesizlik resmen baska birsey degil su cehaletten ne zaman kurtulacak bu toplum bilemiyorum..

Bebek icin saglik acisindan bi sıkıntınız yoksa iliskiye girerken kayganlastirici tarzi seyler kullanmakyon hicbisey kullanmayin ama oncelikle rahatsizliginizi tamamen atlatmalisiniz bebekten oncee...

eger saglikliysaniz stres yapmayin kafanizi toparlayin ve yumurtlama donemini ogren o gunlerde iliskiye girersen niye olmasinki

Cocuk yapmam lazim diye strese girerseniz ; olacagida varsa hemen olmaz canim...
Stresten uzak durman lazim...
Ayrica o bu istedigi icin degil kendin icin o cocugu yapmalisin...
En kisa zamanda hamile olman dilegi ile ♡

Çocuk yapmayı bir görev olarak size benimsettikleri içinsizde tamamen her ilişki sırasında şimdi olacak dediğiniz için olmuyor.Bırakın onu,bunu,şunu hayatınıza eşinize kendinize bakın...

Kv istiyor diye hatta ayıracak diye çocuk mu yapılırmış allah aşkına !
Sizi bu duruma eşiniz de düşürüyorsa ailesinin karşısında PESSS
Dr gittiniz mi sorun belki eşinizde ? Sorunun kaynağına inin önce sonra dr bir şekilde yönlendirir.
Olmuyorsada allah korusun,sizi çocuk olmadı diye bırakacaksa eşiniz zaten arkanıza bakmadan siz kaçın....

Birde mazur görün anket açmışsınız ya ,
a)isteyen
b)herkes

Ne anlamda sordunuz acaba!cidden anlamadığım için soruyorum ?

Herkese selam
Arladaşlar ben vajinusmus hastasıydım 6 ay öce bu illeti çok şükür yendim ama hala ağrılı oluyo ve kayganlaştırıcı kullanmadan ilişki saglanmıyo çocuk düşünüyoruz olmuyo ailerler çok baskı yapıyo hatta kayıvaldemler ayırmak istiyo çocuk olmuyo diye çok çaresizim napcağımı bilmiyorum nolur bu konuyla ilğisi olan varsa bilğilendirebilirmi

Allahım daha neler okuyacağım burada. Milletin baskısıyla çocuk yapılır mı? Eşin ne diyor bu duruma? Damızlık diye mi aldılar aileye seni?
Ayrıca çocuk için baskı yapanların lafıyla eşin seni boşamaya kalkarsa o adamı baba yapma bir zahmet.
Sevişmeyi bilmeden, tam anlamıyla ilişkiye giremeden hamile kalma. Doktora gidip önce zorlanmanın çözümünü bul. Sonra evliliğinin tadını çıkar. Ondan sonra çocuk düşün.

Allahım daha neler okuyacağım burada. Milletin baskısıyla çocuk yapılır mı? Eşin ne diyor bu duruma? Damızlık diye mi aldılar aileye seni?
Ayrıca çocuk için baskı yapanların lafıyla eşin seni boşamaya kalkarsa o adamı baba yapma bir zahmet.
Sevişmeyi bilmeden, tam anlamıyla ilişkiye giremeden hamile kalma. Doktora gidip önce zorlanmanın çözümünü bul. Sonra evliliğinin tadını çıkar. Ondan sonra çocuk düşün.
hakikaten ya, daha cinsellik nedir tam olarak anlamamışken, bu işten keyif almadan çocuk yapmak, çok boş geliyor bana

hakikaten ya, daha cinsellik nedir tam olarak anlamamışken, bu işten keyif almadan çocuk yapmak, çok boş geliyor bana

Ben kafa yapısının çok eskilerde kaldığını sanırdım ama hala var anladığım kadarıyla. Evliliğin ve cinselliğin sadece erkeğin seviştiği, zevk aldığı bir durum gibi görülmesi hala daha var.

Ben kafa yapısının çok eskilerde kaldığını sanırdım ama hala var anladığım kadarıyla. Evliliğin ve cinselliğin sadece erkeğin seviştiği, zevk aldığı bir durum gibi görülmesi hala daha var.
var tabi olmaz mı
bkz konu sahibinin kaynanası

Once Eşinle doktora git bi sorun varmi yokmu onu öğren canım sonra adet olduğun tarihleri not al ve ovilasyon tarihlerinde ilişkiniz olsun kayganmastiriciyi su bazlı alın ben 2 kere öyle hamile kaldım. Sunuda düşün 6 ay içinde çocuk olmuyor diye sizi ayırmaya çalışan insanlara torun vermek istiyomusun iki gün sonra daha Ağar bişey olsa bunlar insanı kapıya atar elinde çocukla kalma ortada

Back
X