• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anda ayrıldı ...

siesta1234

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
61
8
6
34
Kızlar sadece sorunu anlayamadığım için siteye tekrar kaydoldum.

4 senedir peşimde koşan bir var benden 5 yaş büyük 30 yaşında.. En sonunda evet dedim görüsmeye basladık 3 ay oldu.Sürekli ayrıldık barıştık. Çok aşık eminim ve çok seviyor fakat aşırı kıskanç Ayrıyken konuştuğum erkek arkadaşlarım vardı onları kıskandı , o da eski sevgilisini takip ediyordu ben bunu öğrenince o bıraktı ben demeden sonra tekrar barıştık..Çok üstüme düşüyordu. Evlilik hayali kuruyorduk. Bu bir ayda çok soğuk davranmaya başladı. Dün sinemaya gittik yakınlaşmadı bile acaba ağzım mı kokuyor diye düşündüm :KK43: yakınlaşmıyor hiç .. Bu sabah birden bana bu msjı attı . "Ya ben senle yapamiyorum ya devam etmeyelim. Nereye kadar boyle mutsuz olucam.. yankis anlama cok sogudum"
Olgun diye konşmaya başladım şu yaşadıklarıma bakın ..
Bunu yazmış cevap dahi vermedim engellerdim bırmlade onuda yapmadım üzülmesin diye ama üzülen ben oluyorum .. Ne yapacağımı şaşırdım belkide başkası vardır diye düşünmeye başladım.

Son düzenleme:
Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz, gerçekten. İsim soyisim kağıda yazıp gelmek nedir? 30/2 yaşıyor yaşını herhalde... Boşa gitmesin diye.

Galiba o kadar uzun süre peşinizde koşunca sizi gözünde daha farklı bir yere koymuş, ilişki içerisinde hayal ettiği gibi bir insan olmadığınızı anlayınca da hızla soğumuş. Uzuun süre bekleyip elde edince karşı cinsi, o ilişki yürümüyor kolay kolay.

Galiba o kadar uzun süre peşinizde koşunca sizi gözünde daha farklı bir yere koymuş, ilişki içerisinde hayal ettiği gibi bir insan olmadığınızı anlayınca da hızla soğumuş. Uzuun süre bekleyip elde edince karşı cinsi, o ilişki yürümüyor kolay kolay.
aramızda birşey geçmedi öyle elde edeceği veya çok yüz vermedim ne oldu anlamadım bir anda

Üç ayda bu kadar laçkalaştıysanız sürdürmeyin zaten. Ayrıca çok aşık olan biri ilişkiyi bu şekilde bitirmezdi ve süreçte de emek verirdi. Siz erkekte yaşa değil karaktere bakın.

Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz, gerçekten. İsim soyisim kağıda yazıp gelmek nedir? 30/2 yaşıyor yaşını herhalde... Boşa gitmesin diye.

İsim soyisim olayı ne konuda aradım ama silmiş herhalde konu sahibi mesajında yazmıyor.

aramızda birşey geçmedi öyle elde edeceği veya çok yüz vermedim ne oldu anlamadım bir anda

Konunun içeriğini mi değiştirdiniz?

Bazen o kişiyi değil ona olan hislerimizi severiz. Kavuşmayı değil koşmayı isteriz belki öyle bir durumdur.
3 ay için çok fazla kavga gürültü var. Anlaşamayacağınızı anlamış olabilir mi?

İsim soyisim olayı ne konuda aradım ama silmiş herhalde konu sahibi mesajında yazmıyor.
Şuan farkettim cümlenin tamamını silmiş. Olay şu, adam konu sahibinin instagramdan takip ettiği 400 kişinin adını soyadını kâğıda yazmış , kıskançlıktan

Back
X