Bir anda gelen iç daralmasi

salayaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
307
18
18
26
Normalde hep endiselenir içimi huzursuzluklar kaplar içim daralır huzursuz ağlardım yanlizdim ailemin yanına geldiğimden beri biraz kafam dağıldı ama bazen içimi o kadar mutsuzluk kaplıyor ki içim daralıyor sadece ağlama isteği oluyor sanki amacım yokmuş hayata hiç birşey beni mutlu edemiyor o ân bu ânksiyete krizi mıdır anksiyete krizleri nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Anksiyetede sürekli kaygılı düşünme hali var. Yani uzun süreli olan bir durum. Her an kötü bir şey olacakmış gibi bir his. Kalp çarpıntısı, nefes almakta zorluk çekme, titremeler, mide ağrıları görülebiliyor.

Anksiyetede sürekli kaygılı düşünme hali var. Yani uzun süreli olan bir durum. Her an kötü bir şey olacakmış gibi bir his. Kalp çarpıntısı, nefes almakta zorluk çekme, titremeler, mide ağrıları görülebiliyor.
İşte bende o an kaygilaniyorum biraz huzursuzluk olunca hamileyim bende hemen korkuyorum diyorum ki kesin çok kötü psikolojik rahatsizligim var falan diye kendimi endiselnedirdgim için korkuyorum kalbim çarpıyor mideme ağrı giriyor

Back
X