Gören okuyan olur mu bilmiyorum yazacak bi yer aradım burası geldi aklıma ilk konumda hamileliğimi müjdelemiştim üç ay herşey o kadar güzeldi ki anlatamam hamile olduğumu bile hissetmiyordum herşeyi yiyordm bulantım vs asla yoktu tam üçüncü aya girdiğim gün kendime araç aldım işe rahat gidip geleyim diye komşularım ay sanki zorluk çekiyorsn bi de araba almışsn biz ölmüştük hamileliklerimizde falan muhabbeti yaptılar biriyle göz göze geldim içime bi ürperti girdi kalktım ortamdan muhabbetten bir saat sonra ben aniden çöktüm hiçbir şey yiyemiyorum asla bişey yiyemiyorm her hafta kontrole gidiyordum hatta daha gideli üç gün olmuştu kızım olacağını öğrenmiştim yine de gittim aniden doktorum rahim kısalığı serkaj dikiş gerektiğini pazartesi dikeceğini ancak yine de düşük riskimin fazla olduğunu söyledi şuanda midem bomboş su bile içemiyorum sanki birden düşecek hissi var arabama dokunmuyorm bile aşırı üzgün bi ruh hali içindeym işe geliyorm ve açlıktan halsizlikten hiçbir şey yapamıyorm üstüne bi de stresten banyoda yolda sürekli takılıp düşüyorm çok üzülüyorm gerçekten bir anda nasıl böyle olabildi herşey yolunda giderken herşey alt üst oldu altı kızkardeşim var hiçbiri doğum sorunu yaşamadı annem on tane sağlıklı doğum yaptı yani genetiğimizde de öyle zorluk yoktur birden doğurur çıkarız napıcam bilmiyorm o kadar çöktüm ki ağlayamıyorm bile