- Konu Sahibi ilginchakkatenn
-
Bana da birisi var gibi geldi ya da başka bir şey oldu....Ama ailesiyle plan yapmış yılbaşı için o zaman beni neden dahil ediyor ki içine daha 2-3 gün önce söylemiş annesine
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Parmağına yüzük takmadan yedi ceddini de tanısan faydasız.Ama ailesiyle plan yapmış yılbaşı için o zaman beni neden dahil ediyor ki içine daha 2-3 gün önce söylemiş annesine
Başka bir şey olduğundan şüpheleniyoruz ama nasıl öğrenicem bilmiyorumBana da birisi var gibi geldi ya da başka bir şey oldu....
İnstadan.Başka bir şey olduğundan şüpheleniyoruz ama nasıl öğrenicem bilmiyorum
Sordum nasılsın,her şey yolunda mı diye iyiyim dedi gelip bana bu süreçte söylemez derdini zaten de bilmiyorum hayırlısı ise geri döner tez zamanda inşallahİnstadan.
Yok, 1 - 2 aya nişan fotosunu görürsün.Sordum nasılsın,her şey yolunda mı diye iyiyim dedi gelip bana bu süreçte söylemez derdini zaten de bilmiyorum hayırlısı ise geri döner tez zamanda inşallah
Haha sanmıyorum , daha nelerr, annesiyle irtibattayım sürekli öyle bir şey olsa kadın söyler yaniYok, 1 - 2 aya nişan fotosunu görürsün.
Annesiyle ne konuşuyorsunuz Allah aşkınaHaha sanmıyorum , daha nelerr, annesiyle irtibattayım sürekli öyle bir şey olsa kadın söyler yani
Ah o anneler yok mu?Haha sanmıyorum , daha nelerr, annesiyle irtibattayım sürekli öyle bir şey olsa kadın söyler yani
Adamın yola getiremiyor, kaleyi içten feth ediyor zannımcaAh o anneler yok mu?
Bencede bi haltlar yedi bir arkadaşım da aynısını söyledi ama yani ara verelim dedim onu da istemiyor ne istiyor anlamıyorumBir halt yemiştir ne oldu diye üstüne düşeni bekliyordur.Klasik sorun sende değil bende tiplemesi. Okurken fenalık geldi, zihinsel gelişimini tamamalayamamış. Boşver kaç kurtul.
Ay yok, kendisi diyordu annemle yakın ol daha çok ısınsın sana, sevsin seni diyeAdamın yola getiremiyor, kaleyi içten feth ediyor zannımca
Niye siz evcil hayvan mısınız? Kendisinin sevmesi yetmemiş mi. İlginç hakkatenAy yok, kendisi diyordu annemle yakın ol daha çok ısınsın sana, sevsin seni diye
Adamın annesinin yalan söyleme ihtimali aklına hiç gelmiyor, nasıl bi güven.Adamın yola getiremiyor, kaleyi içten feth ediyor zannımca
Hasbelkader evlenirseniz kaynana yükleniyor...Ay yok, kendisi diyordu annemle yakın ol daha çok ısınsın sana, sevsin seni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?