Bir Anda Instagramdan Sildi Benii

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
492
196
103
Bandırma
Merhaba.4,5 senedir tanıdığım birisiyle beraberim daha önceden kısa süreli beraberliğimiz olmuştu ayrılmıştık tekrardan başladık, daha sonra 1 ay önce yine bir ayrılık yaşadık barışmıştık.Her şey güzel gidiyordu dün yazmamaya başladı, aradım açmadı, bugün ınstagramdan beni cıkarttıgını farkettim.Daha sonradan mesaj attı yapamadığını, sorunun onda olduğunu zorla ilişki yürütmeye çalışır gibi hissediyormuş ama mesajda, telefonda aramız gayet iyiydi.Yani Kova burcu kendisi, baya dengesiz birisi.Napıcağımı da bilmiyorum onu takipteyim ben çıkmadım.Bana hediye almış geldiğinde veririm dedi ona aldıklarımı da verecekmiş bende onlar senin dedim. Ara verelim istersen sen sorunlarını hallettiğinde devam ederiz dedim, ne seni üzmek yada bekletmek isterim ne de kendimi dedi.Yani uzun süredir tanıyorum onu, ailesini tanıyorum.Bir anda böyle yapması çok saçma geldi çoğunuz bekle sakın yazma diyebilir ama sevdiğim için içim acıyor.Yılbaşı için plan yapmış birisi bu arada bu kadar nasıl değişti bilmiyorum

Başkası mi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…