Sivilceli Ciltler Bir anda sivilcelerim çıktı :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

burcusngl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
12
0
6
Eskişehir
Merhaba kızlar bende şimdiye kadar fazla sivilce çıkmamışti adet dönemimde bile çıkmazdi. 3 günde yüzüm Pıtır Pıtır oldu alnim ve cenemde sivilceler var. Doktora gitmelimiyim beklemelimiyim ?

Merhaba kızlar bende şimdiye kadar fazla sivilce çıkmamışti adet dönemimde bile çıkmazdi. 3 günde yüzüm Pıtır Pıtır oldu alnim ve cenemde sivilceler var. Doktora gitmelimiyim beklemelimiyim ?

cnm çok abartılı bişey varsa git tabi.yumurta sarısının sivilceleri kuruttuğunu duymuştum fakat yüz bölgesi çok hassatır.genede sen bilirsin

cnm çok abartılı bişey varsa git tabi.yumurta sarısının sivilceleri kuruttuğunu duymuştum fakat yüz bölgesi çok hassatır.genede sen bilirsin

5 gün sonra adet olcm bekleyim gecmezse gidiyim en iyisi cnm. Hic cikmazdi bnde panik yaptmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Bugün doktora gittim cleocin T losyon ve fucitec krem verdi. Losyonu kullananlar var faydasını görmüşler ama krem hakknda bişey ogrenemedim inşallah iyi gelirr :) senin bilgin varmi bu ilaçlar hakkında ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…