• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anda tüm ilgiyi kesen adam

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.894
14.099
248
29
Arkadaşlar yıllar öncesinden tanıdığım bir adam var. Tesadüfen arkadaş grubunda denk geldik ve tekrar konuşmaya başladık. 1 haftadır flört ediyoruz. Her neyse kendisi 1 hafta boyunca buluşmak için her fırsatı kolladı,planlar yaptı, güldük eğlendik. Bu ilgisi love bombing şeklinde değil de tutarlı ilgiydi. Bu arada sürekli dışarıda görüşmeye dair planlar yapıyor ama asla ev muhabbeti açmıyor. Her gece beni eve bırakırken apartmana girmemi bekliyor. Kendisi de eve girer girmez mesaj atıyordu. Ve erken kalkmak isteyen hep ben oluyordum. Neyse tabi birkaç buluşmadır ufak fiziksel temaslar vardı minimum düzeyde ısrarcı,rahatsız edici,cinsel çağrışımlı asla değil. Ama bugün şu oldu sinemaya gittik ara ara elimi tuttu, elimi okşadı falan. Ama sinemadan sonra bir anda adam değişti.Yani yarın işe gideceğini söylerek sinemadan sonra sadece 1 saat vakit geçirdik kahve içtik arabada. Bir anda aşırı sessizleşti. Beni eve bırakınca apartmana girmemi beklemedi ve kendisi de eve geçince mesaj atmadı.(belki eve geçmemiştir diyeceksiniz ama evlerimiz birkaç blok ötede) tabi bende hiçbir tepki vermedim, yazmayacağım da. Hiç ısrarcı da olmadım. Konuşmayınca da konuşmadım. Ama anlam veremedim hani cinsel olarak en ufak bir temas ufak bir öpücük bile olmadı. O yönde bir beklentisi veya atılımı da olmadı. Bir anda bu kadar geri çekilmesinin sebebi ne olabilir ? Bu arada sürekli sosyal medya üzerinden yazışıyoruz numaramı da istemedi, bu da garip geliyor. Öyle telefonunu da gizleyen saklayan bir adam değil mesaj geldiğinde bende göz ucuyla görüyordum hep sinema öncesinde ve esnasında her şey iyiyken sonrasını bilemedim. Arkadaşlar adam evli veya nişanlı değil. Bundan eminim. Sevgilisi var mı onu bilmiyorum hiç şüphelenmedim.

Son düzenleme:
asıl olmak istediği kişiyle olacağını anladı yedekte olan size ihtiyacı kalmadı, cinsellik de olmayınca uzadı.
Genelde böyle olur :KK14:
Bu arada bir hareketinizden sözünüzden de soğumuş olabilir bunu bilemeyiz tahmin yürütüyoruz
İyi de 1.5 saat içinde hiç telefonunu eline almadı. Hani 1.5 saat içinde ne olmuş olabilir diye düşünüyorum. Sinemada zaten konuşmadık

Arkadaşlar yıllar öncesinden tanıdığım bir adam var. Tesadüfen arkadaş grubunda denk geldik ve tekrar konuşmaya başladık. 1 haftadır flört ediyoruz. Her neyse kendisi 1 hafta boyunca buluşmak için her fırsatı kolladı,planlar yaptı, güldük eğlendik. Bu ilgisi love bombing şeklinde değil de tutarlı ilgiydi. Bu arada sürekli dışarıda görüşmeye dair planlar yapıyor ama asla ev muhabbeti açmıyor. Her gece beni eve bırakırken apartmana girmemi bekliyor. Kendisi de eve girer girmez mesaj atıyordu. Ve erken kalkmak isteyen hep ben oluyordum. Neyse tabi birkaç buluşmadır ufak fiziksel temaslar vardı minimum düzeyde ısrarcı,rahatsız edici,cinsel çağrışımlı asla değil. Ama bugün şu oldu sinemaya gittik ara ara elimi tuttu, elimi okşadı falan. Ama sinemadan sonra bir anda adam değişti.Yani yarın işe gideceğini söylerek sinemadan sonra sadece 1 saat vakit geçirdik kahve içtik arabada. Bir anda aşırı sessizleşti. Beni eve bırakınca apartmana girmemi beklemedi ve kendisi de eve geçince mesaj atmadı.(belki eve geçmemiştir diyeceksiniz ama evlerimiz birkaç blok ötede) tabi bende hiçbir tepki vermedim, yazmayacağım da. Hiç ısrarcı da olmadım. Konuşmayınca da konuşmadım. Ama anlam veremedim hani cinsel olarak en ufak bir temas ufak bir öpücük bile olmadı. O yönde bir beklentisi veya atılımı da olmadı. Bir anda bu kadar geri çekilmesinin sebebi ne olabilir ? Bu arada sürekli sosyal medya üzerinden yazışıyoruz numaramı da istemedi, bu da garip geliyor. Öyle telefonunu da gizleyen saklayan bir adam değil mesaj geldiğinde bende göz ucuyla görüyordum hep sinema öncesinde ve esnasında her şey iyiyken sonrasını bilemedim.

Bu arada sürekli sosyal medya üzerinden yazışıyoruz numaramı da istemedi, bu da garip geliyor.

Adamı yıllar öncesinden tanımanıza ve yeniden bir arkadaş grubunda denk gelmenize rağmen telefon numaralarınızın birbirinizde olmaması ve sosyal medyadan yazışmanız size nasıl normal gelebildi ?

Adam bekar değil demek ki. Evli , nişanlı veya bir ilişkisi var. İlişkisi olan kadın her nereye gittiyse geri dönmüş.

Adamı yıllar öncesinden tanımanıza ve yeniden bir arkadaş grubunda denk gelmenize rağmen telefon numaralarınızın birbirinizde olmaması ve sosyal medyadan yazışmanız size nasıl normal gelebildi ?

Adam bekar değil demek ki. Evli , nişanlı veya bir ilişkisi var. İlişkisi olan kadın her nereye gittiyse geri dönmüş.
Evli ve nişanlı olsa ben bilirdim ortak arkadaşımız çok. Ama belki sevgilisi olabilir bilemiyorum

Evli ve nişanlı olsa ben bilirdim ortak arkadaşımız çok. Ama belki sevgilisi olabilir bilemiyorum
Ortak arkadaşınızın kim olduğuna ve niyetine göre değişir. Birbirlerinin sırlarını gizliyorlardır belki. Belki ortak arkadaşınıza : "medeni halimi anlattım, biliyor vb" demiştir.

Arkadaşlar yıllar öncesinden tanıdığım bir adam var. Tesadüfen arkadaş grubunda denk geldik ve tekrar konuşmaya başladık. 1 haftadır flört ediyoruz. Her neyse kendisi 1 hafta boyunca buluşmak için her fırsatı kolladı,planlar yaptı, güldük eğlendik. Bu ilgisi love bombing şeklinde değil de tutarlı ilgiydi. Bu arada sürekli dışarıda görüşmeye dair planlar yapıyor ama asla ev muhabbeti açmıyor. Her gece beni eve bırakırken apartmana girmemi bekliyor. Kendisi de eve girer girmez mesaj atıyordu. Ve erken kalkmak isteyen hep ben oluyordum. Neyse tabi birkaç buluşmadır ufak fiziksel temaslar vardı minimum düzeyde ısrarcı,rahatsız edici,cinsel çağrışımlı asla değil. Ama bugün şu oldu sinemaya gittik ara ara elimi tuttu, elimi okşadı falan. Ama sinemadan sonra bir anda adam değişti.Yani yarın işe gideceğini söylerek sinemadan sonra sadece 1 saat vakit geçirdik kahve içtik arabada. Bir anda aşırı sessizleşti. Beni eve bırakınca apartmana girmemi beklemedi ve kendisi de eve geçince mesaj atmadı.(belki eve geçmemiştir diyeceksiniz ama evlerimiz birkaç blok ötede) tabi bende hiçbir tepki vermedim, yazmayacağım da. Hiç ısrarcı da olmadım. Konuşmayınca da konuşmadım. Ama anlam veremedim hani cinsel olarak en ufak bir temas ufak bir öpücük bile olmadı. O yönde bir beklentisi veya atılımı da olmadı. Bir anda bu kadar geri çekilmesinin sebebi ne olabilir ? Bu arada sürekli sosyal medya üzerinden yazışıyoruz numaramı da istemedi, bu da garip geliyor. Öyle telefonunu da gizleyen saklayan bir adam değil mesaj geldiğinde bende göz ucuyla görüyordum hep sinema öncesinde ve esnasında her şey iyiyken sonrasını bilemedim. Arkadaşlar adam evli veya nişanlı değil. Bundan eminim. Sevgilisi var mı onu bilmiyorum hiç şüphelenmedim.
Bence başkası var

Ortak arkadaşınızın kim olduğuna ve niyetine göre değişir. Birbirlerinin sırlarını gizliyorlardır belki. Belki ortak arkadaşınıza : "medeni halimi anlattım, biliyor vb" demiştir.
Hayır ya evli nişanlı değil ondan eminim. Sevgili durumunu bilmiyorum.
Belki de sinemada sizden “ele ele tutuşmaktan” fazlasını bekledi (öpüşmek gibi mesela). Ama baktı ki olmayacak, uzatmak istemedi. Niyetinin cinsellik olmadığına emin misiniz?
ay niyeti cinsellik olan adamlar kendini hemen belli ediyor. Hiç yönelmedi bile o tarafa. En ufak bir imada bile bulunmadı. İkimizinde bekar evi var. Aracı var ormana da gittik manzara izlemeye de gittik. Öyle niyeti olsa oralarsa belli ederdi

Bana da hayatında başka biri var gibi geldi. İlle evli olmasına gerek yok, sevgili de olabilir. O kadar buluşmuş, görüşmüş, sinemaya gitmişsiniz. Birbirinizin evini biliyosunuz ama telefon numarasını bilmiyosunuz. Buluşacağınız zaman sosyal medyadan haberleşiyosunuz. Yani bunun hayatında başka biri olmasından başka bir açıklamasını bulamadım ben.

Ortak arkadaşlar dediğiniz kim? Bu ortak arkadaşlarla yakınlık dereceniz ne? Cinsiyetleri ne?

Hayır ya evli nişanlı değil ondan eminim. Sevgili durumunu bilmiyorum.

ay niyeti cinsellik olan adamlar kendini hemen belli ediyor. Hiç yönelmedi bile o tarafa. En ufak bir imada bile bulunmadı
Daha bir hafta olmuş zaten. Hem kimisi avına sessiz sessiz yaklaşır

Bana da hayatında başka biri var gibi geldi. İlle evli olmasına gerek yok, sevgili de olabilir. O kadar buluşmuş, görüşmüş, sinemaya gitmişsiniz. Birbirinizin evini biliyosunuz ama telefon numarasını bilmiyosunuz. Buluşacağınız zaman sosyal medyadan haberleşiyosunuz. Yani bunun hayatında başka biri olmasından başka bir açıklamasını bulamadım ben.

Ortak arkadaşlar dediğiniz kim? Bu ortak arkadaşlarla yakınlık dereceniz ne? Cinsiyetleri ne?
Ya ortak arkadaşımız çok kadın erkek ama asıl yakın olduğu kişi erkek . Onada gidip adamın ilişki durumunu soramam.

ay niyeti cinsellik olan adamlar kendini hemen belli ediyor. Hiç yönelmedi bile o tarafa. En ufak bir imada bile bulunmadı. İkimizinde bekar evi var. Aracı var ormana da gittik manzara izlemeye de gittik. Öyle niyeti olsa oralarsa belli ederdi
O zaman üzgünüm ama, üstte bir arkadaşın da dediği gibi, muhtemelen yedekteydiniz. Sizinle zaman öldürüyordu.
Şimdi de bilmediğimiz bir sebepten dolayı (ki çok da önemi yok), size ihtiyacı kalmadığını anladı ve arazi oldu. 😕

O zaman üzgünüm ama, üstte bir arkadaşın da dediği gibi, muhtemelen yedekteydiniz. Sizinle zaman öldürüyordu.
Şimdi de bilmediğimiz bir sebepten dolayı (ki çok da önemi yok), size ihtiyacı kalmadığını anladı ve arazi oldu. 😕
Tabiki muhtemelen bu olmuştur. Bana sadece hiçbir cinsel adımı olmayan erkeğin bir anda 2 saat içinde değişmesi çok ilginç geldi

Biran birşeyiniz ona çok itici geldi
Bir bakış bir mimik bir söz bir düşünce
Var öyle enteresan insanlar
Benim bir arkadaşınım ayrılık sebebi sakızdır
Bu bildiğimiz cart curt çiğnenen
Valla bak inanmazsınız anlarım
Bende duyduğumda inanamadım

Biran birşeyiniz ona çok itici geldi
Bir bakız bir mimik bir söz bir düşünce
Var öyle enteresan insanlar
Benim bir arkadaşınım ayrılık sebebi sakızdan
Valla bak inanmazsınız anlarım
Bende duyduğumda inanamadım
Olabilir tabiki ama sinemada hiç konuşmadık 😅 hayatımda yaşadığım en ilginç ghostlanmaydk

Muhtemelen hayatında biri var ama senin çok önemsediğin bi şey değil eski konuna bakınca. Flörtünü etmiş sıkılmış ghostluyor işte

Back
X