- 16 Eylül 2017
- 7.894
- 14.099
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Arkadaşlar yıllar öncesinden tanıdığım bir adam var. Tesadüfen arkadaş grubunda denk geldik ve tekrar konuşmaya başladık. 1 haftadır flört ediyoruz. Her neyse kendisi 1 hafta boyunca buluşmak için her fırsatı kolladı,planlar yaptı, güldük eğlendik. Bu ilgisi love bombing şeklinde değil de tutarlı ilgiydi. Bu arada sürekli dışarıda görüşmeye dair planlar yapıyor ama asla ev muhabbeti açmıyor. Her gece beni eve bırakırken apartmana girmemi bekliyor. Kendisi de eve girer girmez mesaj atıyordu. Ve erken kalkmak isteyen hep ben oluyordum. Neyse tabi birkaç buluşmadır ufak fiziksel temaslar vardı minimum düzeyde ısrarcı,rahatsız edici,cinsel çağrışımlı asla değil. Ama bugün şu oldu sinemaya gittik ara ara elimi tuttu, elimi okşadı falan. Ama sinemadan sonra bir anda adam değişti.Yani yarın işe gideceğini söylerek sinemadan sonra sadece 1 saat vakit geçirdik kahve içtik arabada. Bir anda aşırı sessizleşti. Beni eve bırakınca apartmana girmemi beklemedi ve kendisi de eve geçince mesaj atmadı.(belki eve geçmemiştir diyeceksiniz ama evlerimiz birkaç blok ötede) tabi bende hiçbir tepki vermedim, yazmayacağım da. Hiç ısrarcı da olmadım. Konuşmayınca da konuşmadım. Ama anlam veremedim hani cinsel olarak en ufak bir temas ufak bir öpücük bile olmadı. O yönde bir beklentisi veya atılımı da olmadı. Bir anda bu kadar geri çekilmesinin sebebi ne olabilir ? Bu arada sürekli sosyal medya üzerinden yazışıyoruz numaramı da istemedi, bu da garip geliyor. Öyle telefonunu da gizleyen saklayan bir adam değil mesaj geldiğinde bende göz ucuyla görüyordum hep sinema öncesinde ve esnasında her şey iyiyken sonrasını bilemedim. Arkadaşlar adam evli veya nişanlı değil. Bundan eminim. Sevgilisi var mı onu bilmiyorum hiç şüphelenmedim.
Son düzenleme: