1. romantik cinsellik bekliyordu, ya siz imaları anlamadınız ya da size sormadan olmayacağını gördü.
2. başka biri var. konuştuğu bir kaç kişiden biriydiniz ve elendiniz.
3. (bence) bu kısa görüşmede, siz biraz pasif davrandınız. bir çok şeyi planlayıp davet etmek, temas kurmaya çalışmak, sosyal medayadan konuşmak gibi ilişki için çabalayan kişinin kendisi olduğunu düşünüp sizi ilgisiz ya da fazla pasif gördü. yanlış anlamanızı istemem ama daha güzel olduğunuzu düşünmeniz özel konuları sormayıp ilgili olduğunuzu göstermek istememeniz ile karşı taraf bu ilişkide yer almak istediğinizi görememiş olabilir. mesela sosyal medyada veya buluşmalarda ne kadar konuşmaya dahil oluyordunuz, bir ilişkide çabalayan olmak yerine elde edilmesi gereken olarak mı görüyorsunuz? bu tutumunuz için sizi yargılayamam ama bir ilişki istiyorsanız buluştuğunuz çoğu kişi karşı adım bekliyorsa bu adımı atmadığınız takdirde soğuyacaktır. örneğin mesaj atmak istemiyor onun özür dilemesini bekliyorsunuz, o da sizin adım atmamanız durumunda son bir karşılık bekliyor olabilir (ytd

). eğer zaten bu 3 maddeden biri doğru ise zaten bu kötü başlangıçınız için naçizane tavsiyem böyle düşünmeye devam etmenizin daha doğru olacağıdır. zaten adım atmadığınızı siz de kabul ederseniz, belki gerçekten uzun soluklu bir ilişki yerine siz de sadece vakit geçiriyordunuz?
ayrıca verdiğiniz bilgiler çok yetersiz bu yüzden salladım böyle, alındığınız bir durum olursa şimdiden özür dilemek isterim

.