- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
- #21
Kafanızı dağıtmaya bakın gerçekten diyorum ,seanslarinizi da düzenli almalısınız. Zannediyorum ki takıntı olmaya başlamış o kişi , şahsen beni cinsellik olarak sevisme vs zorlasa uzaklaşırım o kişiden çünkü istemediğimi görüyor ,biliyor hazır olmadığımı . Bir insan bir insanın, şuna da karşıyım eşim,sevgilim istiyor bende günah olmasın diye yahut sogumasin diye YAPMALIYIM değil . Yapmamalıyım ki herşey gerçekten o değil,o olmamalı bu yüzden ilişkide evlilikte bitecek ise bitsin . Bir arkadaşım zorla ilişkiye nişanlı iken girdi ve benden bayağı büyük sırf sevgili eş adayı ondan sogumasin diye ve defaten uyarmama rağmen yaptı bunu şuan perişan evliliğin 3.ayında boşanma davasını açtı . Ve bu adamın sevmediği aşikâr idi . Amaç sadece alt taraf .
Evet sevdiğini düşünmüyorum. Baba rolü oynadı yememe içmeme dikkat etti hatta bi ara vitamin hapı aldı B12 eksik diye. Psikologum bunlar sevgili değil babanın rolleri demişti.
Ama ben benimle ilgilenmesinden kronik bi rahatsızlığım var ilgilenmesi hayatta yalnız olmadığımı hissettirmişti. Bencilce gelebilir bu ama ben sevgilimi değil o hissi kaybettiğim için üzgünüm. Belki 10 sene sonra hissettmiştim bunu. Annem hayatta benim arayıp cok yalnızım diye ağladığımda gelmedi yanıma