- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Ben de çok yalnızlık çektim benim de ailem yoktu ve inanın sizin neler yaşadığınızı bu yalnızlık ve hayatta tek başınıza olma hissinizi, o yaşadığınız kocaman boşluk hissini çok iyi anlıyorum. Ancak içine sevgi konulmamış bir insan sizin bu yalnızlığınızı gideremez, bu boşluğunuzu dolduramaz. Umarım günün birinde sizi gerçekten sevecek birisi çıkar karşınıza ama önce siz kendinizi sevin, psikoloğunuza devam edin. Aslında hayatta böyle yapayalnız olmak insanı güçlü kılıyor, pek çok sorununuzu kendi başınıza çözmeyi öğreniyorsunuz, pek çok kişinin tek başına yapamayacağı şeylerin siz üstesinden geliyorsunuz ve siz farkına varmasanız bile güçlü bir insansınız. Kendinize güvenin. Ayrıca size hayırı olmayan bir kardeş, bir eş, bir sevgili olacağına hiç olmaması daha iyi bir yerde. Siz çevrenizi genişletin iyi arkadaşlarınız olsun. Olgun, sevginin ne olduğunu bilen düzgün insanlar alın hayatınıza.]
Bu yazacagımda psikolojik bi durum ama ben yalnız kalmamak istiyorum gerçekten. Psikologum onunla yaptıklarını cık kendin yap diyor ama istediğim o değil. Ben gece uyurken üstümün örtülmesini, hastaylen ilgilenilmeyi istiyorum. Günümün nasıl geçtiğinin sorulmasını..
Rabbim isteğime göre birini verdi ama onun içine sevgi koymamıs. Anında silebiliyor beni