• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Anlık Gaflet

Tam olarak bunu yazıcaktım bende saygın mesleği olan arkadaşımıza kurumsal şirketlerde öyle zam pazarlığı falan garip yani bilemedim
Gerçi benim beyimi çalıştığı holding 4 ay sonra geri çağırdı ama yine de aynı şey değil. Elini sallasan grafikere çarpıyor memlekette, sanmıyorum özel olarak tutacaklarını.

Gerçi benim beyimi çalıştığı holding 4 ay sonra geri çağırdı ama yine de aynı şey değil. Elini sallasan grafikere çarpıyor memlekette, sanmıyorum özel olarak tutacaklarını.
Bizim sektördede olabilen şeyler bunlar fakat aldığı yüzdelik zammın kaç liraya tekabül ettiğini anlık hesaplayamayan bi insanda ne biliyim 😂😂

%20 zam da kolay kolay verilen bir oran değil.
Kocam aldı. Vasıflı işçi, ağır bir işi var, gençler pek yanaşmadığından eleman sıkıntısı çekilmesinden dolayı. Elini sallasan grafikere çarpıyorsa yüzde yirmi zam umutsuz için hayaldir.

Kocam aldı. Vasıflı işçi, ağır bir işi var, gençler pek yanaşmadığından eleman sıkıntısı çekilmesinden dolayı. Elini sallasan grafikere çarpıyorsa yüzde yirmi zam umutsuz için hayaldir.
Vermişlerdir belki bişey diyemiyorum. Ama beğenmemek çok saçma. 3000 lira alıyorsa 3600 yapar 4000 alıyorsa 4800 yapar. Bu oranı beğenmemek için 3000’in altında maaşı olması gerek.

Heleki şu pandemi sürecinde 😏 ben %13 zam aldım aa şahane muhteşem dedim benim iş pek saygın değilse demek :)
Eşimin şirketi de %12-13 bandında verdi bu sene herkese. Eşime %28 verdiler havalara uçtuk. Yıl içinde %20 ekstra zam üzerine %25 yıllık zam verecek bir şirketin bu ülkede var olduğunu sanmıyorum🤷🏻‍♀️

Vermişlerdir belki bişey diyemiyorum. Ama beğenmemek çok saçma. 3000 lira alıyorsa 3600 yapar 4000 alıyorsa 4800 yapar. Bu oranı beğenmemek için 3000’in altında maaşı olması gerek.
Beğenmemek ne ya, çıldırmış olmamız lazım. 😀 Ya maaşı dediğin gibi çok düşük, ya da bizim kız hayallerde yaşıyor. Gerçi yukarda 4000 TL bir gecede yiyorum demişti, kesin hayallerde yaşıyor.

Beğenmemek ne ya, çıldırmış olmamız lazım. 😀 Ya maaşı dediğin gibi çok düşük, ya da bizim kız hayallerde yaşıyor. Gerçi yukarda 4000 TL bir gecede yiyorum demişti, kesin hayallerde yaşıyor.
Ayol onun 4.000 tlyi bir gecede yiyecek ortami yok o ogluscu annesiyle yasarken.

Belki buzdolabi almistir sonunda 4.000 tlye onu diyordur. Ay hadi inş.

Back
X