- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.120
- 748
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yengen napıyor bi de kendinize mutfak yaptınız mı
Hala garibanın tepesinde misiniz ana-kız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrubesizlikle alakasi yokMaaş pazarlığına oturup önceden bir şey belirlememek, aklındakini yüzdeye dökmemek de tecrübesizlik değil de başka bir şey bence.
Erkekli konu olmadığı için de konuya puanım sıfır![]()
Yengem suyuma gidiyor annem koye gittiginden beri konusmayada basladikYengen napıyor bi de kendinize mutfak yaptınız mıHala garibanın tepesinde misiniz ana-kız?
2 yerden is teklifi aldiydim şekerim%20 fena bi zam oranı değil kaç bekliyordun ki? yılbaşı zammı olacak daha, bi de halihazırda bir şeye güveniyor musun ki bu dönemde çıkıcaksın
Hooopp katip orda bi dur bakalimÇıldırmış bu kadın. Önce işi bırakacak sonra soruşturma yiyecek.
Heee tek derdim erkekti sankiErkeksiz konu diye banlanmistir ahshhs![]()
Anlatmaya degmez tatlim bosverNiye banlandı yav.
Düşündüm tasindim ailemle konustum enflasyon ortada ayaklarimin ustunde durmam gerekiyor vs vs den girip tekrar konussam nolur koCocuk oyuncagi gibi istifa ettim, yok vazgectim, aa zam azmis yine istifa ettim olmaz.
Bu arada artik evinizin mutfagi var mi yoksa yengeye çökmeye devam mi?
Olayi neden tam anlatmiyorsunKonusunu özelden sormak istedi, kabul etmedim![]()
Nickime munhasir biriyim isteKonu nick uyumu.![]()
Birsey oldugu yok tatlimAğam noliyi ?
He canim heeHakaretle noktaladı işte![]()
Tatlim tam olarak oyle degilAaaa sadrazamın sol premsesi Umutsuz haşmetmeab hazretlerini nasıl reddedebiliyorsunuz siz hanfendi, bu ne cür'et?!!
E hakaret etmişsin?Hooopp katip orda bi dur bakalim
Ben seni dost bilirdim
Böyle laflar sana hic yakisiyor mu canim benim
Ne anlamda tatlimYüzde 20 aşk mı para mıöf ya hiç senin konun gibi değil
![]()
İkiniz deHe canim hee
Banlara doymayan surekli ban yiyen kim acaba
Yok canim o konuda onun eline su bile dokememİkiniz de![]()
Sen olsan napardinSözlü olarak onaylayıp sonradan tekrar pazarlığa oturmak çok doğru olmaz.
Eğer memnun değilseniz iş bulup sonra ayrılın derim.
Neden dolayi devam etmemi istiyonDevam devam :) ileride daha da iyi olur merak etme
Ya simdi burda soylersem hava atmis gibi olurumMaaşınızı ve istediğiniz maaşı söyleseniz daha güzel çözümler gelebilir