- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Geldim tatlimm burdayim21 dk da nereye gitti bu konu sahibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim tatlimm burdayim21 dk da nereye gitti bu konu sahibi![]()
Kız sen çok yaşa emiYa simdi burda soylersem hava atmis gibi olurum
Merak eden ozelden yazsin soyleyeyim
Sevgili adayi yoldaŞaşkınlıktan tavsiye veremiyorum şu an
Sevgili neresinde bu konunun olmadı ki ama umutsuz yapma böyle ters köşe![]()
Ne kadar naif biri oldugumu gorebiliyorsun dimiKız sen çok yaşa emi![]()
Ohooo, Çizi reklamı gibi deseneSevgili adayi yolda![]()
Hic biri bana hitap etmiyor tipim degillerNasil yani iş yerinde hoşlandığınız biri yok mu???
Liste guncellenmeyeli çok oldu.
Umutsuz, yılda yüzde yirmi zammı yapan yeri söyle şu pandemide, istifa edip gelicem.Ya simdi burda soylersem hava atmis gibi olurum
Merak eden ozelden yazsin soyleyeyim
Bravo kiz sana konularimda oyle istikrarlisin ki her yorumu okuyup gulucukler atiyonOhooo, Çizi reklamı gibi deseneYaşlanıcaz bekle bekle.
Sen memursun degil mi canimUmutsuz, yılda yüzde yirmi zammı yapan yeri söyle şu pandemide, istifa edip gelicem.
he bize bunlarla gel umutsuz.Sevgili adayi yolda![]()
Yoo, tam tersi şekilde dua ediyoruz, bir de görümce duası ediyoruz.Bravo kiz sana konularimda oyle istikrarlisin ki her yorumu okuyup gulucukler atiyon
Off ben bu koca adayini niye soyledim ki simdi
Siz simdi olaylar ters gitsin umutsuz burda konu acsin koca bulamasin diye dua edersiniz
Bu aday nasil bi psikopat cikacak bakalimhe bize bunlarla gel umutsuz.
ne bu böyle bayık bayık maaş konusu![]()
Benim gibi gorumcesi olan zaten baska ne ister ki bu hayattaYoo, tam tersi şekilde dua ediyoruz, bir de görümce duası ediyoruz.Senin kadar tatlı şeker bir görümce.
![]()
Konu açıcam merak edip okuma istemiyorum dedimKiskaniyorsun di mi umutsuzu itiraf et
Bani acilsin direkt kiskanma diye girecek, once ben demek istedim.
Kiskaniyorsun kizaaaam
Bu aday nasil bi psikopat cikacak bakalim
Anladım saygın bir meslek demekOnu burdan söyleyemem tatlim ama saygin bir meslek diyebilirim kisaca tatlim
Çok alçakgönüllüsün bir de.Ne kadar naif biri oldugumu gorebiliyorsun dimi
Grafik tasarimci degil misin sen umutsuz?Onu burdan söyleyemem tatlim ama saygin bir meslek diyebilirim kisaca tatlim