- 10 Nisan 2014
- 42.905
- 114.516
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
hayatımı renklendiren üyelerden meselaNesini seviyorsun mesela? Anlatsana biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatımı renklendiren üyelerden meselaNesini seviyorsun mesela? Anlatsana biraz![]()
hayatımı renklendiren üyelerden mesela![]()
Ahh ahh bir de degerim bilinseBu yangınlardan moralim bozulmuş haldeyken KK açayım dedim, bebeğim de uyumamıştı bir türlü, bu konuyu bir okudum 15 sayfayı okumuşum (normalde son sayfaya atlarım) kafam dağıldı sayenizde.
Tatlim sen bi gitte nisanlinla ilgilen emiNeyse en azından senin hayatına hayrı varmış. Keşke biraz da yengesine olsa![]()
Yaaaahayatımı renklendiren üyelerden mesela![]()
Anlayamazsin canimNesini seviyorsun mesela? Anlatsana biraz![]()
Aynen canim yaben seviyorum senii.umutsuz falan değilsinnn değerin bilinmiyor
Merakla bekliyoruz ama lutfen şu Kudra gormeyecek sekilde dönüş yapyaş güzelmiş tam zamanıı.portföyüme bakıp dönüş yapacağım yarın
Keske bir kumanda olsaydi ve seni sessize alabilseydikSonra nasıl çıkaracak? Besleyecek mi evde?
Ciddi olamazsın?Pardon da ben ortada bi rezillik goremiyorum
Göz ardı etmek gibi bir seçeneğin var. Ama etmezsin. Çünkü benim seninle uğraşmam sana ilgi gibi görünüyor ve mutlu oluyorsunKeske bir kumanda olsaydi ve seni sessize alabilseydik
Başım şişti ayol
Sus sus, hoşuna gidiyor işte.Keske bir kumanda olsaydi ve seni sessize alabilseydik
Başım şişti ayol
Favorimsin
Tatlim sen bi gitte nisanlinla ilgilen emi
Kafa dinleyelim biraz ayol
Görmez merak etme. Sana en iyi iş en iyi eş layık. AraştırıyorumMerakla bekliyoruz ama lutfen şu Kudra gormeyecek sekilde dönüş yap
Bilsin istemiyom nazari değer
Tebrik ederimBunu duymak seni çok üzecek ama ben evlendim
Sanmıyorum ama darısı başına asdfghg
Tebrik ederiminşAllah çok mutlu olursunuz
![]()