Bir anlık sinirle ilaç içtim bir şey olur mu

Hedefzayifolmak

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
117
40
34
Arkadaslar bır anlik sinirle 5 tane ilaç içtim 150mg lik 2 saatı gecıyor bılgısı ilanlar sizce bırsey olur mu lutfen yardim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmanızzzgerekenden daha fazla ... kullandıysanız:

Eğer siz ya da yakınızdaki herhangi biri, ... önerilenden daha fazla miktarda kullandıysa, derhal doktorunuza bildiriniz ya da en yakın sağlık merkezine başvurunuz. Hastaneye başvururken ilacınızın kutusunu yanınızda bulundurunuz. Bu sayede doktorunuz da hangi ilacı aldığınızı görebilecektir.

Kullanmanız gerekenden daha fazla ... kullandığınızda aşağıdaki belirtileri görebilirsiniz:

- Sersemlik hissi
- Mide ağrısı- Hasta hissetme
- Kan basıncınızı düşmesi nedeniyle bayılma - Nefes almada zorlanma

- Güçlükle ve gürültülü bir şekilde solumak - Göğüste daralma hissi, sıkışma- Dışkıda kan

Hrmen acile git canım... 5 tane fazla ..ne olur ne olmaz .

Son düzenleyen: Moderatör:
İçeli 2 saati geçmiş haplar çoktan kana karışır, bu saatten sonra kusmaya gerek yok, faydasız çünkü. En fazla yapabileceği şey sağlık kuruluşuna gitmek.

Ben bi kutu ilaç içmiştim kusmaktan başka birşey olmadı tabi sonra acile götürdüler saf kömür gibi bişey içirdiler okadar.
Ayrıca ilaçların hepsini bi anda içmek öldürmez (yani yüzde 90 diyelim) çünkü vucudumuz hemen savunmaya geçer kusarsın falan ilaçla ölmenin yolu yarım saatte bir tek tek içmekki zehirleyebilsin genede acile gidin o ilaçla ilgili bi bilgim yok

İçeli 2 saat olmuş kusmaktan bahsetmişsiniz kusmaya çalışsa ne olur en iyisi doktora gitmesi. Neden yapıyorsunuz bunu kendinize anlamıyorum ki. Annemin kuzenin kızı da böyle ölmeyi denedi şu an yürüyemiyor. Yapmayın lütfen ya.

X