- Konu Sahibi showingnoemotions
Bir insan neden kendi hayati mukemmelmis gibi baska insanlari izleyip kendine dert edinir? Ben soyleyeyim. İşsizlikten. Kendinize oyalanacak biseyler bulun acilen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah aşkına şikayet ette alt katında nasıl bir şey yaşadığını anlasın kadın. Ona göre gardını alır oda. İyilik yapmış olursunÜst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Bugun cıkarmamakla iyi yapmış feci bir nem var. Onun dısında da sizi enterese etmez zaten. İkisinin de gayet saglıklı oldugunu nereden biliyorsunuz. Saglık raporu mu istediniz.Bu fikrinizle komsuluk sınırlarını baya zorlamıssınız cidden.Üst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Bunun hesabını yapmak size düşmez ki. 3vde çocuk varsa ne yapsın bağlasın mi ? Ayrıca hasta olmadığını nerden biliyorsunuz? Belki bir sorunu var. Velev ki yok, bu hicbir şekilde sizin mevzunuz olmamalı. Şu anda üst yada al bilemiyorum bir daireden gümbür gümbür çocuk sesi geliyor. Misafirleri var galiba. Başım da fena halde ağrıyor çünkü çocuklar zor uyudu. Eşi. De yok yalnızım. Buna rağmen kalkıp da komşulara konusma hakkını görmüyorum kendimde. Cocuk yani napalim. Gurultu yapıyorlar iste.Üst katımdakileri şikayet etmeye üşeniyorum artık. Çocuk sabahtan beri evde. Yakında da park var. Anne çalışmıyor, tatilde. Bir insan niye çıkarmaz ki? İkisi de gayet sağlıklı. Yani bir hastalık da yok. Kışın da böyleydi.
Ne alakası var yahu!Cocuk dedigin her gun parka cikmali oyun oynamali. Benim komsulardan da bazilari 15 gunde bir cikariyor cocugunu. Cocuk afalliyor disarida. Yazik günah. Enerjisini atamayan cocuk tabi evde gürültü yapar