• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir "anne" fikrine ihtiyacım var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hala sizin eşyalı apart tutup ordan çıkmanız taraftarıyım evet zor ama inanın uğraşsanız bi kere sonuçlanana kadar avukat parası bilmem ne parası değer mi
aslında zaman varsa değer ama sizin öncelik iş bence iş arama daha önemli hazıra dağ dayanmaz sonsuz paranız olmalı yetmesi için bakın bütçeniz gelir gider yönetiminizi bilemem eğer akış yok ise hazırdan yeniyorsa öncelik bu çözülmeli
evlilikte bir yol fakat o da işsiz sınav diyorsunuz yani bu uzun vade de ise sizin orda oturmamanız yine de gerekir muhtemelen hem eşya alımı hem bu süreçler uzun ee 2 3 yıl sonranın konuları için sizi nasıl oturduğunuz binadan kurtaracak
eşyalarım falan var zaten apart düşünmüyorum. önceliğim iş tabii, onu hallettikten sonra taşınadabilirim birkaç aya. o işsiz demedim ki, "o da üniversite mezunu, aslında alakasız bir iş yapsa da mühendis ve kendi mesleğini yapmak istiyor." demiştim. özel sektör hep sıkıntı, sınavı deneyelim çalışalım diyor sürekli.

yok evliliği kabul edersem şu an ev tutabilir taşınabiliriz. ben de o yüzden kararsızım, hata yapmak istemiyorum.

evet fabrikadan ama o da ordan ayrıldı. valla haklısınız, ben bana söylediklerine yansıttıklarına bakarak sorun etmez dedim sonuçta bilemem. gerekirse iki iş bile yaparım dediği için öyle düşündüm, hatta ne ara dinleneceksin öyle saçma şey mi olur demişliğim var. geçinmek zaten başlı başına zor, yok o da üniversite mezunu, aslında alakasız bir iş yapsa da mühendis ve kendi mesleğini yapmak istiyor. sınava çalışalım memur olalım, deneyelim başka yolu yok diyor. fark olan şeyleri yazmıştım ama uzun diye yorum gelince düzenledim. kıyafet konularına falan müdahale edebilecek potansiyel hissettim ve sınırımı çizdim. karışmam etmem diyor ama öyle hissetmiyorum pek.
yani bakın bunlarda tabi ciddi sorun mesela ne giyiyorsunuz da o kadar sorun oluyor olabilir ona ne bu ayrı sorun ama sizin esas probleminiz belirsizlik iki iş yaparım diyor sınava çalışacak bir de evlenecek gün onun için kırk saat mi bakın iyi düşünün bunları konuşun kazancağı sizin anca kira ve faturalara yeter ne yiyip içeceksiniz yeni evli çift gezip tozmak ister ayrıca daha kıyafetmiş ayakkabı onlara girmedim doktor eczane harcamaları eşya eğer borçla alınırsa bu kişi tüm bunları tek maaş yapar mı aile yardım edicek mı siz de çalışsanız biriniz barınma ve fatura için biriniz yeme içme borçlar belki azıcık gezme ya da lüks ihtiyaca gider
bunları detaylı yazmadığınız için ilk aklıma gelen konu bu maalesef arabası var mı onu da şundan soruyorum benzin fiyatları uçmuş işe gitme bile masraf siz bunları irdeleyin kıyafet içinde her ne kadar görüşmesenizde ki hayrınıza gibi baba figürünün karışmadığına o ne hakla hatta ne hadle karışır

Son düzenleme:
eşyalarım falan var zaten apart düşünmüyorum. önceliğim iş tabii, onu hallettikten sonra taşınadabilirim birkaç aya. o işsiz demedim ki, "o da üniversite mezunu, aslında alakasız bir iş yapsa da mühendis ve kendi mesleğini yapmak istiyor." demiştim. özel sektör hep sıkıntı, sınavı deneyelim çalışalım diyor sürekli.

yok evliliği kabul edersem şu an ev tutabilir taşınabiliriz. ben de o yüzden kararsızım, hata yapmak istemiyorum.
anlıyorum yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın yine de tek maaş ile hele ki büyük şehirse zor çünkü özel sektör belirsiz yardımcı olacak tanıdığınız yok diye herhangi bir ihtiyaç alımında bunlar sorun olabilir tek kişiyle ben sonuçta karşılar mı bilemem tamam eşya sorun değil ama eşyayla bitse keşke iş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X