• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne kızlarına nasıl bu kadar kötü olabilir?

Annen mi
Baban mı
Kim yabancı uyruklu?
Bu yazıyı tanırım,

Buna kanaat getiriyoruz. Ama kendi kabul etmiyor. Toplum içinde normal. Sadece kızlarina böyle.

Bu iki kızın sonu umarım kariyerinde en üstlere çıkmış, eli değdiği yeri yeşertmiş, çevredeki muhtaca, sokaktaki köpeğe merhamet göstermiş ve böylece çevresi mutluluk ve sevgi ile örülmüş bir hayata çıkar.
Ütopik değil, geçmişi değiştiremezsiniz ama gelecek sizin elinizde.

Ah zilanim ah, bunlarda geçer, atan git kızkardeşini de kurtar. Sende anne olacaksın onun gibi olma. Zaten o da zor günler yaşamış ruhsal tedavi olsa keşke.

Bu iki kızım sonu umarım kariyerinde en üstlere çıkmış, eli değdiği yeri yeşertmiş, çevredeki muhtaca, sokaktaki köpeğe merhamet göstermiş ve böylece çevresi mutluluk ve sevgi ile örülmüş bir hayata çıkar.
Ütopik değil, geçmişi değiştiremezsiniz ama gelecek sizin elinizde.
Konu sahibi konuyu öyle yazarsa
Böyle cevap
Diyorsun yani
Tek nefeste, okunamayacak konu ve yorumları tıkladım sanırım bu gece

Konu sahibi konuyu öyle yazarsa
Böyle cevap
Diyorsun yani
Tek nefeste, okunamayacak konu ve yorumları tıkladım sanırım bu gece
Anlamadım valla...
Belirteyim, konuyu okudum.
Kızın anasına babasına içimden küfrettim ama geleceğini heba edecek bir sebep göremediğim için bu yorumu yazdım.

Anneniz kesinlikle ruh hastası ve tedavi olması gerek..kabul etmıyorsa da sizin yapacagınız sey ne kadar zor olursa olsun ders çalışıp atanmanız ve çekip gitmeniz. inş kardesınızı de yanınıza alırsınız.bu kadar şiddetli olmasa da benzer durumları yaşadım çok zor şartlarda ders çalıştım.benim annem de narsisti.. ama şimdi sanki onları o yapmamış gibi davranıyor...unutmuyor insan ama bi şekilde yoluna bakıp mutlu olmaya çalışıyor. umarım gelecek günler sizin için çok güzel olur...

iyi dilekleriniz ve tesellileriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım annesinin küçük bi sözüne oflayanlar şimdi anlıyordur.

Back
X