Bir anne ve 3 yavru!!

cigdemm86

Onlar için bir kap su!!
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
222
1
26
39
İstanbul
Arkadaşlar oturduğum sitede bir anne var sakat ayağı 3 tanede sıpa yavrusu var..

Ev dolu birde olan kontenjanıda sakatlara ayırıyorum ben..

Kış geçene kadar evi müsait olanınız var mı onlara sıcak yuvalarını açabilecek olanınız?

Tüm masraflarını nakil mama kum vs ben karşılayacağım.. Burda imkan yok bırakmazlar..

Mama veriyorum tüm sitede kıyamet kopuyor neymiş mama kokuyormuş.. Kedi haram günahmış vs vs..

Lütfen arkadaşlar belki tanıdıklarınız vardır alabilecek dediğim gibi tüm masraflarını ben karşılayacağım..

Fotoğraflarını eklerseniz,şansları artar diye düşünüyorum..:92:

Mama kokar diyen zihniyet artık anlamalı ki sokaklar, boş alanlar kedi köpeklerin her taraf inşaat ve trafik...alan mı bıraktınız bu canlara...pis kokarmış!!! bunu söyleyen pir-ü pak olsa ne yazar. yüreği pis, vicdanı kirli. ağzına terlikle vurasım geliyor böyle insanları görünce. ve bunların çoğunluğu kadın oluyor. "kadın" yani ana; güya vicdanı olcak bu yaratığın.
Şuan ne aşamada acaba anne ve yavruları??

Tarım bakanlığının laborant veteriner sağlıçılara suni tohumlama sertifikası vermesi için yök'ün bizi tanımlaması gerekmektedir. İmza Kampanyası[/url]
arkadaşlar sizden ricam bu linke tıklayıp bize destek olmanız ve bir ara mail adresinize gelen onay mailini tıklamanız gerkiyor. isminizin yanında mavi tik olacak tıpkı yukarıda gördügünüz gibi. Onay MAİLİ İSTENMEYEN MESAJLAR VEYA JUNK MAİL KISMINA DÜŞMEKTEDİR JUNK MAİL KISMINA BAKABİLİRSİNİZ.
bu kampanya türkiyenin 81 ilinde GEÇERLİDİR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X