Çocuk Hastalıkları Bir annenin çaresiz hissettiği anlar. 33 aylık kızımda uyku problemleri gece terörü yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beatitude

Sonsuz mutluluğum canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
989
4.800
113
Merhaba sevgili anneler
33 aylık kızım var. Doğduğundan beri hep bi uyku sorunları oldu. Daha kendi hiç bir yerde giç bir koşulda kendi dalmazdı sızmadı. Her uyku saati uyutmak problem oldu. Şükürle duayla sabırla 33 aylık oldu. Ama son günlerde uyutuyorum. Bir bilemedim ikinci saat uyanıyor gözler açık çok net düzgün konuştuğu halde hiç konuşamayan çocuk kelimeleri ile ağlıyor,çığlıklar atıyor elleriyle omuzlarıma vuruyor sımsıkı sarılıyorum oda sarılıyor başını boynuma basıp çığlık atmaya devam ediyor. Yok öyle bir çığlık korku. Bu gece saate baktım 8 dakika sürdü. Sekiz dakikanın sonunda sakinleşti aniden sustu uyumak istediğini söyledi. Google baktım uyku yada gece terörü gibigörünüyor. Bu gibi durumları yaşayan olduğu çocuğunda yada çevresinde. Neler yaptınız. Nasıl düzeltiniz olduysa. 🥲🥲🥲🥲🥲

Benim büyük kızımda öyleydi. Dayanamadım artık bi süre sonra geçmeyince yanıma aldım beraber uyuduk. Bu seferde benim yanıma alıştı.kendi yatağına alışması uzun zaman aldı . Şu an 3 buçuk yaşında yeni yeni kendi yatağında yatıyo

Zor vallahi allah yardımcın olsun

Benim büyük kızımda öyleydi. Dayanamadım artık bi süre sonra geçmeyince yanıma aldım beraber uyuduk. Bu seferde benim yanıma alıştı.kendi yatağına alışması uzun zaman aldı . Şu an 3 buçuk yaşında yeni yeni kendi yatağında yatıyo
Benim kızım zaten benimle uyuyor. Hangi doktorla görüşmek gerek acaba.

2 çocuk annesi olarak, sabır diliyorum
Ve inşallah en kısa zamanda normale döner diye ümit ediyorum
İnşallah döner gerçekten onun haykırışları beni çok acıtıyor beraber ağlıyorum. İçim gidiyor

Pediyatriğe çocuk doktoru mu görmeli piskolgkamı görüşmeli acaba

Merhaba sevgili anneler
33 aylık kızım var. Doğduğundan beri hep bi uyku sorunları oldu. Daha kendi hiç bir yerde giç bir koşulda kendi dalmazdı sızmadı. Her uyku saati uyutmak problem oldu. Şükürle duayla sabırla 33 aylık oldu. Ama son günlerde uyutuyorum. Bir bilemedim ikinci saat uyanıyor gözler açık çok net düzgün konuştuğu halde hiç konuşamayan çocuk kelimeleri ile ağlıyor,çığlıklar atıyor elleriyle omuzlarıma vuruyor sımsıkı sarılıyorum oda sarılıyor başını boynuma basıp çığlık atmaya devam ediyor. Yok öyle bir çığlık korku. Bu gece saate baktım 8 dakika sürdü. Sekiz dakikanın sonunda sakinleşti aniden sustu uyumak istediğini söyledi. Google baktım uyku yada gece terörü gibigörünüyor. Bu gibi durumları yaşayan olduğu çocuğunda yada çevresinde. Neler yaptınız. Nasıl düzeltiniz olduysa. 🥲🥲🥲🥲🥲mrb öncelikle geçmiş olsun terleme de oluyor mu beraberinde

Konu acilali baya olmuş ama bende yazmadan edemedim. Bizimde son on gundue bu problemimiz var. Kızım 28 aylık, önceden de gece ağlardı ama emzigini verince susardi. On gündür geceleri korkuyla geçiyor. Yatırıyorum aradan bir yada iki saat geçince çığlık çığlığa ağlıyor, kucağıma aliyorum, balkona çıkarıyorum, evi dolastiriyorum fayda etmiyor. O kadar çok ağlıyor ki ağlamaktan salyasi boğazına kaçıyor, sesi kisiliyor :( Ne yapacağımızı sasirdik 15 dk sürdüğü bile oldu. Sonra yoruluyor kendine geliyor uyutuyorum. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Bu konuya görülsün de yorum gelsin diye yazmışım. Şimdi aynı dertten muzdaribim. 🙄
Ben bir psikologdan destek aldım. Neden olabilir diye elimde olumsuz gördüğüm konuları anlattım. Bunlardan biri üç kardeş vardı beraber oynadığı. Onlar korkutuyordu hırsız hapis gibi kızımın hiç bilmediği duymadığı saçmalıklarla. Piskolog onlarla görüşmememizi söyledi. Ve hergün neler oldu bir deftere not almamış söyledi. Dediklerini yaptım. Görüşmeyi kestikten sonra bir kaç kez daha oldu. Şimdi şükür yok şeytan kulağına kurşun. 🙈inşallah bir dahada olmaz. Sizde umarım ana sebebi bulursunuz. Aile geçmişinide bilmek gerekiyormuş. Daha önce bu olay yaşanmışmı uyurgezer varmı gibi. Bizde bunlar yok eşimin ailesindedir yok.

Evet terliyordu yatak kıyafeti sırılsıklam oluyordu kafası özellikle resmen duş almış gibi. 🙁

Back
X