Bir araba aldık başımıza dert aldık

bizimde arabamız yok ama amcalarımın dayılarımın var hastalıkta bile getirip götürmezler bizleri..

Bizim de arabamız yoktu zamanıda kimseden istemedik bizde biyere gitmek isteyen olursa isterse şehir dışı olsun babam götürür ve getirir gecenin bir yarısı komşularımız dese bizi hastahaneye götür dese yine götürür ama artık kimseye arabayı vermiyor eskiden bir ara veriyordu ama arabanın başına gelmeyen kalmadı içine depo depo benzileri babam dolduruyordu ama zorlugu biz çektik hep ceza ödemelerini bile biz ödedik o yüzden artık kimseye vermiyor.

kızlar yazacağım başkaydı buda aklıma geldi ilk onu yazdım bayramda eşimin çok samimi arkadaşı ve akrabası
vardı
kütah yaya gideceklermiş
baksen ee demiş eşim sen arabayı verde bayramın ilk günü ben 2. günü getiririm olmaz demiş eşim şimdiye kadar nasıl gidiyoduysanız öyle gidin
neyse çocuk gitmiş arkadan babası
e işte seneye oda araba alacak idare ediver
ya ne idaresi
sanki 1 saatliğine istiyo
adam bayramda gezecek e biz o rahat edecek diye
otobüsle mi gidicez gitcemiz yere
neyse onuda yollamış eşim
sanki bizde araba yokken biz milleten istiyoduk ne yüzsüz insanlar var
bakkaldan sakız istiyolar sanki

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah canım ah yarama tuz bastın ..malın olmasın daha iyi bizimde arabamız var inanırmısın bizden çok elalem biniyo artık bıktım ne kavgalar ettim eşime ama yok yine aynı yine aynı..düşünün ya arkadaşının karısı benim arabamla bana hava atıyo birde ağzıyla söylüyo sizden çok biz biniyoruz diye...o kadar sinirlerim bozuluyoki anlatamam sanki birtek araba bizde var eşimde arkadaş hatırını kıramıyo..en son dedim artık bn kursa gideceğim diye bnsana araba kullanmayı öğretirim dedi bnde dedim elalemden alırsan öğretirsin diye..bıktım artık.

canım bende çok sinir oluyorum
bizim oğlan 4 yaşında arabada biyere giderken uyuyo bende şu şişme yastıklardan aldım
ama temiz kullanamıcamız kesin
anneme dedim şimdi arabaya koysam leşi çıkar biz binene kadar
3 tane velet arabayı mahvediyo bunlarda kaynımın veletleri
en iyisi koymamak
2 kuruşluk şey ama ben kullanmadan çocuğuma neden kullanılsın
dedim eşime ne o özel şöförlüğe başladın gel al gel bırak çarşıya çıkar pazara çıkar abinle yengenin bindiği kadar ben binmedim diye napayım ben giderken bizide al diyolar
ne diyeyim diyo bende dedim kilometre yazıyo değiştircem arabayı ben nasıl alıken kilometresine baktıysam millette bakacak gidin kendiniz nereye gidecekseniz dediye manyakmısın sen ne kilometre yazcak diyo ne yazcak herseferinde götür getir sanki uçuyo

Son düzenleme:
canım bende çok sinir oluyorum
bizim oğlan 4 yaşında arabada biyere giderken uyuyo bende şu şişme yastıklardan aldım
ama temiz kullanamıcamız kesin
anneme dedim şimdi arabaya koysam leşi çıkar biz binene kadar
3 tane velet arabayı mahvediyo bunlarda kaynımın veletleri
en iyisi koymamak
2 kuruşluk şey ama ben kullanmadan çocuğuma neden kullanılsın
dedim eşime ne o özel şöförlüğe başladın gel al gel bırak çarşıya çıkar pazara çıkar abinle yengenin bindiği kadar ben binmedim diye napayım ben giderken bizide al diyolar
ne diyeyim diyo bende dedim kilometre yazıyo değiştircem arabayı ben nasıl alıken kilometresine baktıysam millette bakacak gidin kendiniz nereye gidecekseniz dediye manyakmısın sen ne kilometre yazcak diyo ne yazcak herseferinde götür getir sanki uçuyo

inanırmısın sırf araba yüzünden kavga ediyoruz benim arabayı gördüğüm yok millet sefasını sürüyo..ya şunu anlamıyorum o kadar anlayışsızki bu insanlar şimdi şehirler arası olsun şehir içi olsun her saat yarım saatte bir arabalar kalkıyo gezmeye giderken olsun binin gidin ne dileniyonuz ondan bundan..hastalık olur acil bir durum olur neyse ama herkes işin kolayını bulmuş nasıl olsa gık demeden veriyolar arabayı yada keyfine o kadar düşkünsen al bir araba kendi arabana bin demi ama yok..

Back
X