• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir araba aldık...

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
kızlar ya eşim evlilik yıldönümünden 1 hafta önce bana araba aldı, ben araba alacağını biliyordum hatta bunu bana alacağını da biliyordum.neyse aldık..ama daha 1 hafta olmadan ben çizdirdim arabayı dünde eşim sağ tarafı çarptı far tampon gitti.. eşim önceki arabayı satarak babasından borç alarak bu arabayı aldı. arabımıza kurbanımızıda kestik. durumumuz cok sıkışık oldugu halde bir arkadaşımıza düğün için yardım ettik, kimsenn ne malında gözümüz oldu ne de başka birşeyinde. ama nedense bu arabayla hiç yüzümüz gülmedi, bir yere cıkmak bile istemyrz satalım filan diyoruz o derece.1 ay bile olmadı. sizce bunlar neden başına gelir insanın.. eşim içten içe cok üzüldü. kasgosunu bile yaptıramamıştık daha..

canım var mı küçük bir kuran evde boynunuza taktığınız olur ya minyatür
onlardan birisini asın derim aynaya..

Eski arabanın hacmiyle yenisi farklıysa alışana kadar olur böyle şeyler. Farklı bir enerjiye yormayın.. Tabi nazarda olabilir ben inanırım.. Ama kesin ondandır diyemeyiz, yeni araba sonuçta alışana kadar zaman gerek.

Biraz daha dikkatli olsaniz sorun kalmaz.
Tabi nazar da degebilir. Hayirli ugurlu olsun ama biraz daha dikkatli kullanin lütfen. .

Bizimde hayatımızda çok güzel bir gelime olmuştu, aynı hafta 3 yıllık arabamızın başına gelmeyen kalmadı :) Eşim de ben de ayrı ayrı küçük kazalar yaşadık, daha önce hiç yaşamazken.. Kimi buna şanssızlık der, kimi dikkatsizlik, kimi kötü enerji, kimi nazar der, ama oluyor bir şeyler işte.

takılma canım benim eşim arabayı hurdaya çıkartmaya çalışıyor ve hala borcu ödenen bir araba bu. bu tip şeyler herkesin başına gelebilir biraz dikkat diyebilirim.

Yeni arabada alisana kadar oluyor boyle seyler.

kızlar ya eşim evlilik yıldönümünden 1 hafta önce bana araba aldı, ben araba alacağını biliyordum hatta bunu bana alacağını da biliyordum.neyse aldık..ama daha 1 hafta olmadan ben çizdirdim arabayı dünde eşim sağ tarafı çarptı far tampon gitti.. eşim önceki arabayı satarak babasından borç alarak bu arabayı aldı. arabımıza kurbanımızıda kestik. durumumuz cok sıkışık oldugu halde bir arkadaşımıza düğün için yardım ettik, kimsenn ne malında gözümüz oldu ne de başka birşeyinde. ama nedense bu arabayla hiç yüzümüz gülmedi, bir yere cıkmak bile istemyrz satalım filan diyoruz o derece.1 ay bile olmadı. sizce bunlar neden başına gelir insanın.. eşim içten içe cok üzüldü. kasgosunu bile yaptıramamıştık daha..
Yeni araba sonuçta alışana kadar olur böyle olaylar,her sene arabaların özelliği değişiyor daha teknolojik oluyorlar eski arabanızla yeni arabanızın özellikleride aynı değildir bir süre sonra alışırsınız merak etmeyin.

Back
X