Bir arkadas

Sürekli aynı dertlerle geliyor ve siz tavsiye verdiğiniz halde başa sarıyorsa, ben derim valla, ya iyice baydın; insanda yaşam enerjisi kalmaz böyle, azıcık da pozitif olmaya çalış diye.

Ya da buluşacak mısınız, tabii canım gelirim ama bak baştan söyleyim zaten kafam bozuk eften püften dert dinleyesim yok; eğlenceli bişeyler yapalım, kafa dağıtalım falan diyebilirsiniz.

Bence kacmaya göcmeye gerek yok cnm al karsina deki ben seni kaybetmek isdemiyorum ama benimde sorunlarim var ondan biraz sIKILDIm bu durumdan biraz baska seyler konusalim de
Yani tüm hayati sevgilisi olmus baska ne anlatacak ki derdi olmasa gene onla alakali biseyler anlatiyo ben acikcasi bundan bunaldim

Canim bende ayni hatalari yapdim hep yüzlerine söyliyemezdim hep dolayli olurdu konular ama sana sIKIntI olur gene bazen insanlara iyiyi kötüyü pat diye söylemek gerekiyo gecde olsa ögrendim
Ya normal bir arkadasim olsa hemen uzaklasirim bu kadar negatiflik cok fazla ama yakin iste nasıl söylerim bilemedim ki

Ya aslinda bulusunca hep beraber yemek yiyoruz konusuyoruz sonra kahve falan iciyoru yani sürekli oturucagimiz yerlerdeyiz belki dediginiz gibi alisverise gitsek ve oturucagımız süreyi kısaltsak bu kadar olmayacak ama gene de bilemiyorum iste cok bunaldim

Demek iyi bir dinleyicisin,aynı benim gibi :) Bazen ben de sıkılıyorum,inşallah,maşallah,hayırlısı,kısmet,boşver diye kestiriyorum. Çok ilgi gösterip soru sorarsan veya çözüm önerirsen konu uzuyor,bunu farkettim.

Aynen ben de uzun uzun yaziyordum herhalde ondan aliskanlik yapti son zamanlarda kısa kısa cevap vermeye basladim insan tabiki dinlemek istiyor yakın bir arkadasini ama aliskanlik yapip her gun anlatinca da bunaliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…