- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
nasıl bir yol izlemek gerek biliyor musunuz? ne bileyim ispatlamak filan lazım herhalde değil mi?Evet açılabilir
Borçlar kanununun 508.maddesine göre
anneannesinin kardeşi oluyor ama evet yani sonuçta akraba,çok feci demi..Yuh paraya bakneden vekalet vermişler hoş kardeşe güvenemiceksen kime güveniceksin
buldum bu arada dediğiniz maddeyi ve hatta gecikme faizini de alabiliyor sanırım :)Evet açılabilir
Borçlar kanununun 508.maddesine göre
nasıl bir yol izlemek gerek biliyor musunuz? ne bileyim ispatlamak filan lazım herhalde değil mi?
o belgelere ulaşamaz ki dayı söylemiyor sattığını halasatıldığını gösterir tapu kaydı
alıcının ödeme yaptığını gösterir belge
vs. lazım
o belgelere ulaşamaz ki dayı söylemiyor sattığını hala
ama tanıklar var olur mu ki öyle?
aa anladımniye ulaşamamaz ki tapuya gidip sorsunlar
benim böyle bir taşınmazın vardı parsel no şu ada no şu işte bununla ilgili bir hareket var mı gibisinden
mesela sattığı kişinin adıni bile bilse hiç olmazsa
taniklardan ziyade belge de olmalı elinde
inşallah:) sağolun:) bir de şaka gibi bir şeye ihtiyacınız olursa bana söyleyin diyormuşBöyle insanların haram para yemekten karnı da ağrımıyor demi. Çok ilginç, inşallah söke söke alırlar
Hee tabi sen al 3 milyonu ye biz de senden harçlık isteyelim. Kafaya bak.inşallah:) sağolun:) bir de şaka gibi bir şeye ihtiyacınız olursa bana söyleyin diyormuş
Evet açar ve kazanırArkadaşlar aramızda hukukçular da var ya da benzer davalık olay yaşayan da vardır ondan soralım dedik
arkadaşın annesinin dayısı bir araziyi satmak için herkesten vekalet toplamış satmış sonra ama kimseye söylememiş 3 milyon gibi bir parayı da cebe atmış
annesinin de 600 bin gibi bir alacağı var acaba vekaletin kötüye kullanılması gibi bir dava açılabilir mi??bu konuda bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?