Çok tatlısın inşallah olur dilediğin gibi bir aşkAma bence dizileri fazla sallama gönlüne hitap eden birisi olsun,sana huzur versiin,mutlu etsin her derdini tasanı kederini dağıtsın inşallah dizilerden de daha güzel olsun [/QUO
güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum ,yorumunu okuyunca birden mutluluk geldi,olur dimi ben böyle düşündükçe iyice heyecanlanıyorum, sanki bugün yarın olcakmış gibi geliyor,bekliyorum işte biri gelsin beni bulsun diye havalardanmıdır nedir anlamadım ama inşallah çok beklemem
En güzeli hayırlısını dilemek...
Hakkında hayırlısı olsun,Allah hayırlı birisiyle karşılaştırsın.
Sen flört dönemini seviyorsun sanırım.Bunun için,bu dönemi uzun tutmak lazım.
Duyguları çok çabuk döküp,aşkım moduna geçince flört es geçiliyor.Ki zamane gençliğinin en büyük kayıplarındandır kanımca :)
Yeter ki isteeeee :) İnsan isteyince her şey olur :) Allah karşına tam istediğin gibi birini çıkarır inşallah çok tatlısın
Beş yıllık sevgilinin seni terkedip, üzmesine inat çok mutlu olursun inşallah dilediğin gibi..tabi bu sırada o da kapında kul köle ,sana dönmeye çalışan bir halde ama sen yeni çocuktan başka bir şey görmüyor olursun umarım
Olmazmı ya sen yeter ki iste İnşallh Rabbim gönlüne göre versin canım
Sayende yüzümde bir tebessüm oluştu
tatlım allah gönlüne göre versin
tabiki olur ama sen yeterki gönülden iste dua et
bende çok dua etmiştim tek istedigim eşim beni çoook sevsin di gerçektede öyle
dua et gönülden olur inş:44:
allah gönlüne göre versin
Olur olur neden olmasin canim..allisi gider pullusu gelir...
Cok tatlisin sen ya yanaklarını sıkasım geldi :) insallah olur imkansız diye bisey yoktur.hem o dizilerde ve filmlerde olan olaylar gercek hayattan alıntı.demekki var ki senaryosunu yapıyorlar :) su aralar cok ümitsiz olsam da benim hala bir ümidim var diyorum ve sana da gercek askını bulmayı diliyorum :)
ınsallah hayırlı bırısı cıkar karsına senı mutlu eder
ama sana tavsıyem ;cok dizi izleme
oyleyse bende herkese ruya gibi bir ask diliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?