bir aşk diliyorum kendime ama öyle böyle değil :D

yavru_kus

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
70
0
16
Ankara
herkese merhabaaaa,birkaç hafta önce bir konu açmıştım çok perişanım diye,artık o perişanlığımdan eser yok :D 5 yıllık sevgilim sevmiyorum istemiyorum deyip bırakıp gitmişti ama şimdi mutluyum huzurluyum hatta artık başka bir aşk istiyorum kendime ama şöyle filmlerde dizilerde oluyor ya öyle birşey olsa,hani esas oğlan çok yakışıklı olur, esas kızla küçük kavgalar ederler, küçük kıskançlıklar olur tesadüfler falan olur,bir türlü itiraf edemezler aşık olduklarını ,şimdi anlatamadım ama nasıl birşey istediğimi anlamışsınızdr :D kime desem gerçek dünyaya dön öyle şeyler anca filmlerde dizilerde diyorlar ama elbet öyle olan da vardır, bende onlara ilerde hepinize bir mektup göndericem dizi gibi olan aşk hikayemi anlatıcam şaşıracaksınız diyorum ama bir yandan da olmayacak diye üzülüyorum, (nolur allahım banada dizilerdeki, filmlerdeki gibi güzel bir aşk nasip eylee nolur allahım),olur dimi arkadaşlar,imkansız değil dimi :) bide etrafımda da kimsecikler yok, hani çevremde çok kişi olsa belki bir ihtimal olur dicem ama kimsede yok işte ama benim umudum var :D eğer birgün olursa söz buraya da girip yazıcam herşeyi :D

Çok tatlısın inşallah olur dilediğin gibi bir aşk :16: Ama bence dizileri fazla sallama gönlüne hitap eden birisi olsun,sana huzur versiin,mutlu etsin her derdini tasanı kederini dağıtsın inşallah dizilerden de daha güzel olsun :1::1:

En güzeli hayırlısını dilemek...
Hakkında hayırlısı olsun,Allah hayırlı birisiyle karşılaştırsın.

Sen flört dönemini seviyorsun sanırım.Bunun için,bu dönemi uzun tutmak lazım.
Duyguları çok çabuk döküp,aşkım moduna geçince flört es geçiliyor.Ki zamane gençliğinin en büyük kayıplarındandır kanımca :)

Çok tatlısın inşallah olur dilediğin gibi bir aşk :16: Ama bence dizileri fazla sallama gönlüne hitap eden birisi olsun,sana huzur versiin,mutlu etsin her derdini tasanı kederini dağıtsın inşallah dizilerden de daha güzel olsun :1::1:[/QUO

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum ,yorumunu okuyunca birden mutluluk geldi:D,olur dimi :D ben böyle düşündükçe iyice heyecanlanıyorum, sanki bugün yarın olcakmış gibi geliyor,bekliyorum işte biri gelsin beni bulsun diye :D havalardanmıdır nedir anlamadım ama inşallah çok beklemem :D

En güzeli hayırlısını dilemek...
Hakkında hayırlısı olsun,Allah hayırlı birisiyle karşılaştırsın.

Sen flört dönemini seviyorsun sanırım.Bunun için,bu dönemi uzun tutmak lazım.
Duyguları çok çabuk döküp,aşkım moduna geçince flört es geçiliyor.Ki zamane gençliğinin en büyük kayıplarındandır kanımca :)

en önemlisi hayırlı olması zaten,hem hayırlı hem yakışıklı hem beni çok seven hem kibar hem komik hem tatlı dilli biri olsa :D çok oldu ama bu defa çıtayı biraz yüksek tuttum :D böyle tüm isteklerimi sayınca imkansız gibi geldi ama belki olur birgün :D

Yeter ki isteeeee :) İnsan isteyince her şey olur :) Allah karşına tam istediğin gibi birini çıkarır inşallah çok tatlısın :16:

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum ,yorumunu okuyunca birden mutluluk geldi:D,olur dimi :D ben böyle düşündükçe iyice heyecanlanıyorum, sanki bugün yarın olcakmış gibi geliyor,bekliyorum işte biri gelsin beni bulsun diye :D havalardanmıdır nedir anlamadım ama inşallah çok beklemem :D[/QUOTE]

:D Olur tabi neden olmasın ki. Bazıları yaşıyorsa sen niye yaşamayasın tamamen nasip kısmet ve gönülden isteme işi bence.Bol dua et o zaman:)) Ama tabi hem hayırlısı hem gönlüne göre olanı olsun :1:

Beş yıllık sevgilinin seni terkedip, üzmesine inat çok mutlu olursun inşallah dilediğin gibi..tabi bu sırada o da kapında kul köle ,sana dönmeye çalışan bir halde ama sen yeni çocuktan başka bir şey görmüyor olursun umarım :16::16::16::16:

Son düzenleme:
:D Olur tabi neden olmasın ki. Bazıları yaşıyorsa sen niye yaşamayasın tamamen nasip kısmet ve gönülden isteme işi bence.Bol dua et o zaman:)) Ama tabi hem hayırlısı hem gönlüne göre olanı olsun :1:[/QUOTE]

inşallah olur amin diyorum başka birşey demiyorum :D şimdiden bu kadar heyecanlanıyorum birde olsa ne yaparım acaba :D

Beş yıllık sevgilinin seni terkedip, üzmesine inat çok mutlu olursun inşallah dilediğin gibi..tabi bu sırada o da kapında kul köle ,sana dönmeye çalışan bir halde ama sen yeni çocuktan başka bir şey görmüyor olursun umarım :16::16::16::16:

o artık dönmesin, kimse bir başkası için perişan olmasın ,hiç kinim yok,demekki nasibimde yokmuş ki allah almış bana olan sevgisini,bende halimden memnunum,hiç aklıma gelmiyor ,ben artık yeni beyaz atlı prensimi bekliyorum :D gün içinde aklıma gelen romantik sahneleri yazsam çok güzel bir aşk romanı çıkar :D ya bir an önce olsa :D

Olmazmı ya sen yeter ki iste İnşallh Rabbim gönlüne göre versin canım
Sayende yüzümde bir tebessüm oluştu :1:

tatlım allah gönlüne göre versin :9::16::16::16:
tabiki olur ama sen yeterki gönülden iste dua et :3::29:
bende çok dua etmiştim tek istedigim eşim beni çoook sevsin di gerçektede öyle:32::32::16::16::16::nazar:
dua et gönülden olur inş:1::44:
allah gönlüne göre versin:40::40::40::40:

Olmazmı ya sen yeter ki iste İnşallh Rabbim gönlüne göre versin canım
Sayende yüzümde bir tebessüm oluştu :1:

tatlım allah gönlüne göre versin :9::16::16::16:
tabiki olur ama sen yeterki gönülden iste dua et :3::29:
bende çok dua etmiştim tek istedigim eşim beni çoook sevsin di gerçektede öyle:32::32::16::16::16::nazar:
dua et gönülden olur inş:1::44:
allah gönlüne göre versin:40::40::40::40:

çok sağolun arkadaşlar,bu gece çok dua edip uyicam belki rüyamda bile görürüm :D daha ortada fol yok yumurta yok ama olsun çok mutluyum içim içime sığmıyor :DD

Cok tatlisin sen ya yanaklarını sıkasım geldi :) insallah olur imkansız diye bisey yoktur.hem o dizilerde ve filmlerde olan olaylar gercek hayattan alıntı.demekki var ki senaryosunu yapıyorlar :) su aralar cok ümitsiz olsam da benim hala bir ümidim var diyorum ve sana da gercek askını bulmayı diliyorum :)

Cok tatlisin sen ya yanaklarını sıkasım geldi :) insallah olur imkansız diye bisey yoktur.hem o dizilerde ve filmlerde olan olaylar gercek hayattan alıntı.demekki var ki senaryosunu yapıyorlar :) su aralar cok ümitsiz olsam da benim hala bir ümidim var diyorum ve sana da gercek askını bulmayı diliyorum :)

bende senin için aynısını diliyorum:D inş. en kısa zamanda bulup burda bulduk diye de anlatırız :D

ınsallah hayırlı bırısı cıkar karsına senı mutlu eder:16:

ama sana tavsıyem ;cok dizi izleme :ssz:

artık çok geç :D o kadar çok dizi izledimki izleyecek dizi kalmadı:D kaptırdım gittim :D ya ilerde bu günlerimi hatırlayıp çok safmışım dicem, hüzünlü hüzünlü şu heyecanlı halime acıyacağım ya da hayal ettim hayallerim gerçek oldu diye başlicam hikayemi taa bugünlerden itibaren anlatmaya :D

oyleyse bende herkese ruya gibi bir ask diliyorummmmmm :16:

bende herkes için diliyorum,zaten binbir zorluklarla uğraşıyoruz, hayat zor bari bu aşk meşk konularında rahat etsek mutlu olsak :D

arkadaşlar az önce ne düşündüm biliyor musunuz, olmayacağı varsa bile sizin güzel dilekleriniz sayesinde olacağına inanıyorum ben,ne güzel her yorum yapan inşallah olur gibi şeyler demiş ,hani başkası için birşey isteyince mutlaka olurmuş ya, olursa sizin sayenizde olucak çokk çokk teşekkürlerrr :DDDD

Back
X