herkese merhabaaaa,birkaç hafta önce bir konu açmıştım çok perişanım diye,artık o perişanlığımdan eser yok
5 yıllık sevgilim sevmiyorum istemiyorum deyip bırakıp gitmişti ama şimdi mutluyum huzurluyum hatta artık başka bir aşk istiyorum kendime ama şöyle filmlerde dizilerde oluyor ya öyle birşey olsa,hani esas oğlan çok yakışıklı olur, esas kızla küçük kavgalar ederler, küçük kıskançlıklar olur tesadüfler falan olur,bir türlü itiraf edemezler aşık olduklarını ,şimdi anlatamadım ama nasıl birşey istediğimi anlamışsınızdr
kime desem gerçek dünyaya dön öyle şeyler anca filmlerde dizilerde diyorlar ama elbet öyle olan da vardır, bende onlara ilerde hepinize bir mektup göndericem dizi gibi olan aşk hikayemi anlatıcam şaşıracaksınız diyorum ama bir yandan da olmayacak diye üzülüyorum, (nolur allahım banada dizilerdeki, filmlerdeki gibi güzel bir aşk nasip eylee nolur allahım),olur dimi arkadaşlar,imkansız değil dimi :) bide etrafımda da kimsecikler yok, hani çevremde çok kişi olsa belki bir ihtimal olur dicem ama kimsede yok işte ama benim umudum var
eğer birgün olursa söz buraya da girip yazıcam herşeyi