Bir Aşk Hikayesi Fox Tv

Çok merak ediyordum dizi nasıl olacak diye bugün biraz izledim ve bıraktım bana oyuncuların tavırları yapmacık geldi yada ben daha önce korelilerin çektiği diziyi izlediğim içinmi böyle oldum bilmiyorum o duyguyu hiç hissetmedim.

ben bayıldım çok beğendim hatta salı günü izlediğim dizi yerine bunu izlicem duygular okadar vurucu veriliyor ki çok etkilendim inşallah uzun soluklu olur salıyı iple çekiyorum

ben bayıldım çok beğendim hatta salı günü izlediğim dizi yerine bunu izlicem duygular okadar vurucu veriliyor ki çok etkilendim inşallah uzun soluklu olur salıyı iple çekiyorum

Orijinali olan Kore versiyonunu izlemeni öneririm, 16 bölümcük zaten

inşallah izlerim ama türk versitonu beni daha çok saracaktır eminim ve inşallah bu dizi saptırılmadan çookk uzun sürer
biterse çok üzülürüm çok beğendim çünkü çok etkilendim

birkaç yabancı dizi dışında hiç dizi izlemem hele türk dizilerinin yüzüne bakmam,gına geldi artık beren saati kıvançı tuğba büyüküstünü özellikle oktay kaynarcayı özgü namalı görmekten bıktımmm

ama bu diziyi çok beendim.konunun uyarlama olması üzse de,açıp korece izleyemeyeceğime göre bunu izliiycem.

oyuncuları çok beğendim çok tanınmayan kişiler olması çok güzel,alman aksanı falan fena değil.

kız oyuncu biraz garip.dişlerini yaptırmış sanırım çok itici duruyor ama diğer başrol oyuncuları gibi seksi çekici gizemli bir havası olmaması diziyi izlenir kılıyo.yarın açıp izlicemm

salı bugün salı olleyyyy
suskunlardan sonra heycanla izledğim tek dizi

suskunlardan sonra dedim ki zaten bitti tabiki

hayır doktor dedi ya hafızasını kaybedebilir hatırlayamayabılır diye
zaten ceylan ne dedi annem bu evin bakıcısı dedi

suskunlardan sonra dedim ki zaten bitti tabiki

hayır doktor dedi ya hafızasını kaybedebilir hatırlayamayabılır diye
zaten ceylan ne dedi annem bu evin bakıcısı dedi

Ben internetten iziyodumda suskunları. yoksa bitmedi de benmi bitti sanıyorum diye düşündüm.

Aaa evet doğru ya hafıza kaybı olabilir. Benim aklıma gelmemişti..Çok kötü yaa hemen mi başladı hafıza kaybıı

Ya bu korkut ölecek mi biri bana da desin lütfen Ama o başrol nasıl olcak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…