...BİR AŞK MASALI...

Allah ayırmasın maşallah size

Son düzenleme:
Gelinliğinize ve pembe sporlara bayıldım.. Çok şirin duruyorlar.. O topuklulara hiç gerek yokmuş.!
Bir yastıkta, bir ömür.. Mutluluğunuz daim olsun..

Gelinliğinize ve pembe sporlara bayıldım.. Çok şirin duruyorlar.. O topuklulara hiç gerek yokmuş.!
Bir yastıkta, bir ömür.. Mutluluğunuz daim olsun..

Tesekkur ederimm Topuklulari gereksiz aldigimin bende sonradan farkina vardim converslerin rahatligina alisinca topuklulari 1 2 poz kalsin diye cekimlerde giydim gece boyunca conversleri hic cikartmadim hatta salona ilk giriste bile siyirdim etekleri girdim pembis converslerimle

Ben de evlenirsem içi pembe bir gelinlik isterim ve altına da sizinki gibi sporlar düşünüyordum.
Burada sizde görünce daha da hoşuma gitti.. Zaten o topukluların da iyice modası geçmeye başladı.
Bakıyorum da, artık herkes spor ya da babet giyiyor rengarenk.. Arkadaşım mor babet giymişti, mor bereketmiş.! : )
Gelinlik de şöyle bir şey..

Kesinlikle simdi trend bu... sizinde tarziniz cilginca tabi nickinizden yola cikiyorum su an :) farkli olmak marjinal olmak her zaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…