Bir Aşk Yolculuğu...

Çok ama çok duygulandım okurken :16::16: Allah mutluluğunuzu aşkınızı daim etsin hep mutluuuuu çok mutlu olunnnn inşaAllahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:

Çok ama çok duygulandım okurken :16::16: Allah mutluluğunuzu aşkınızı daim etsin hep mutluuuuu çok mutlu olunnnn inşaAllahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:

Canııııımm, çook teşekkür ederim. Amiiinnn, aminnn, amiiiinnn:nazar::nazar::nazar: Hepimiz çok mutlu olalım Dileğim benim. :16::16::16: Duygulandırdın sende beni bu güzel yorumunla. İyi ki varsın. :)

Çok güzel ya nasip işte bi şekilde karşına çıkıyor Allah tamamına erdirir inş:)

ne güzel bir aşk yolculuğu, ne tatlı bir hikaye.. çoookk mutlu olun inşallahh... Allah hiç ayırmasın. :nazar:

Canım senin bu konunu ilk defa okuyorum..
Okurken benim bile aşık olasım geldi inanki bu kadar mı güzel başlar bi aşk yaaa:16:
Allah sizi bir ömür mutlu etsin, inşallah düğününüzü de görürüz:23:

ne güzelll tesadüflerrr maşallah canımm:nazar:
ben son durumu merak ettim :1:
sanırım üzerinden bir süre geçti. nişan evlilik var mı??

ne güzel bir aşk yolculuğu, ne tatlı bir hikaye.. çoookk mutlu olun inşallahh... Allah hiç ayırmasın. :nazar:
Çok teşekkürler tatlım, Amin. :116:
Canım senin bu konunu ilk defa okuyorum..
Okurken benim bile aşık olasım geldi inanki bu kadar mı güzel başlar bi aşk yaaa:16:
Allah sizi bir ömür mutlu etsin, inşallah düğününüzü de görürüz:23:
Aaa kaçırmışsın ama olmaz bebişim. :20:
Küstüm:19::27:
Allah hepimizi mutlu etsin bitanem, inşallah düğünümüzü de görürüz he valla :17::123:

ne güzelll tesadüflerrr maşallah canımm:nazar:
ben son durumu merak ettim :1:
sanırım üzerinden bir süre geçti. nişan evlilik var mı??
:16:
Teşekkürler canım benim.
2011 mayıs 14'de beraber olmaya başladık. 16 ay olmak üzere. Henüz söz ya da nişan yok canım. Doğru zamanı bekliyoruz.. :16:
Çok güzel gerçekten okurken heyecanlandım kendim yaşıyormuş gibi :)

Tuğçecim, sag ol bitanem :16: Eminim sizinki de çok güzeldir. :16:

fılmlerde olurya hep boyle seyler burdan okudukca dıyorumkı var ınsanların basına gelıyor sadece fılmlerde degıl gercek hayattaa oluyormus demekkı dıyorum...cok mutlu olun ınsallah hayırlısıyla...

Back
X