Bir aşka başlamadan vazgeçmeyi başarmak istiyorum :((

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
bana sarıldığında ağlayan,
neden ağladın diye sorunca "1 aydır görmedim seni çok özlemişim kendimi tutamadım" diyen,
kızarkadaş bulmadan önce defalarca "senden hoşlanıyorum" diyen,
kızarkadaşı olduktan sonra benle önce gizlice sonra gizlenmeden görüşmeye devam eden
yine ilişkisi sürerken benden yürüttüğü tokamın parfümünü içine çekerken bana yakalanan
seni bu kadar severken ondan sıkıldım artık diyip 4 ay çıktığı kızarkadaşını "ayrılalım" deyip terkeden
ve bu süreç içinde en son yavaş yavaş beni kendine aşık eden adam

son görüşmemizde sevgilisiyle yatakta yaptığı şeyleri bana gülerek espriyle ve nedense kızı biraz aşağılayarak anlattı.

delirmek üzereyim....

tam aşık olmuşken.. şimdi o anlattıkları hiç aklımdan çıkmıyor. onu nasıl unutabilirim?

sana neden böyle bir şey anlattı ki, anlamadım :( yani sormadın mı niye böyle yapıyorsun, ayıp değil mi filan diye.. sevgilisine de yazık :( siz arkadaş mısınız şu an, seni kıskandırmak için mi yapıyor acaba :(

hayatım allah belalarını versin aynı bana yapılan şeyler ama bana 2 senelik evlenmeyi düşündüğüm adam yaptı yatak maceralarını anlatıyodu bile bana ben seni aldattım dedi ben dedimki ben yaparım ama sen yine yapmazsın, allah yardımcın olsun canım kızlar bu günleri çok zor atlatıyo beni terkedeli 2 ay oluyo hala atlatabilmiş değilim çok çabalıyorum sakın bi şans daha verme sakın bak ben yaptım bu hatayı daha fazla ağzıma etti yani acıyıpda sakın affetme

son görüşmemizde sevgilisiyle yatakta yaptığı şeyleri bana gülerek espriyle ve nedense kızı biraz aşağılayarak anlattı.

Ona deki o kızda senin yatakta ne kadar beceriksiz ve o kadar küçük bir bamyayla yatağa nasıl

girme cesareti gösterdiğini anlatıyor de !!!!!!

özelini sağa saola anlatan bu aşşağılık insanı ,nasıl kalbınıze sokabılceksınız ...

erkek olmak doğustan gelen bir secım ,ama adam olmak her erkeğe nasip olmuyor cidden !

güvenme,arama,heyecan peşinde o adam bence. hiç olur mu özel yaşadığı şeyleri anlatması sana sanki çok mattaa bir şey yapmış gibi. ne malum sizinle de ilgili en ufak bir şeyi bile dağ yaparak anlatmayacağı. çok güvenilir gelmedi:19:

Ona deki o kızda senin yatakta ne kadar beceriksiz ve o kadar küçük bir bamyayla yatağa nasıl

özelini sağa saola anlatan bu aşşağılık insanı ,nasıl kalbınıze sokabılceksınız ...

erkek olmak doğustan gelen bir secım ,ama adam olmak her erkeğe nasip olmuyor cidden !

bamya :)) ahah:1::1:

:46::46::46::46::46: bu kadar:1:

Senin için başkasından ayrılan, başkası içinde senden ayrılır.

ayıp etmiş sana anlatmakla öyle şeyleri.ileride seninle ilgili şeyleri de başkalarına anlatmayacağı ne malum

daha önce açtığın konuda onu sevmediğini ve hiçbir zaman sevmiceğini sölemiştin o kişiye. kız arkadaşını terketmiş , kızın yatağından kalkıp sana geldiğini anlatmıştı sana. şimdide yatakta yaptıklarını anlatmış. o zmanda sana söylenmişti kendinle nasıl bu şekilde konuşturursun diye. bu kadar özel birşeyi sana nasıl anlatır ve sen buna nasıl izin verirsin. bence sen zemin hazırlıyorsun bu çocuğa bu davranışları yapması için. seni gerçekten sevmiş olsa yatak muhabbetini kalkıp sana ulu orta anlatacak kadar terbiyesizleşmezdi. böyle birine aşık olunmaz hadi gerçekten aşık oldun diyelim bence tamamen ilşkini kesip ondan uzaklaşman en mantıklısı.

bamya ha:1::1::1:
sen eksikklavyenin yazdiklarini de cocuga,arkasina bakmadan kacar senin yanindan eminim:37:

Hala aynı yerde misin?Bırak kızım bu erkeği ne işin olur böyle karakterde biriyle?İsterse senin aşkından ölsün.Görüşmeyi kes senin için daha iyi olur.Senin sevgini hak edecek birini bul,Sana eski kız arkadaşıyla yaptığı fantazilerini anlatan olmayan cinsinden.

sana neden böyle bir şey anlattı ki, anlamadım :( yani sormadın mı niye böyle yapıyorsun, ayıp değil mi filan diye.. sevgilisine de yazık :( siz arkadaş mısınız şu an, seni kıskandırmak için mi yapıyor acaba :(

arkadaşız şu an. arkadaş kalmakta ben diretiyorum yani ona kalsa ben istediğim an sevgili oluruz.

ya neden anlattığını ben de anlamadım.
böyle yemek yiyorduk güzel bir yerde, elimi çekmeye çalıştım bırakmadı tuttu zorla elimi, ayrıldığı kızarkadaşından neden hoşlanmadığını sordum, önce karakterlerimiz farklı hık mık etti, ben ne bakımdan yani diye sıkıştırdım, o da ben ona zaten aşık değildim acele ettim, geriye bir tek seks partnerliği kalıyordu ama onu da yapamadı onla birlikte olmaktan hiçbir tat alamadım gidip hayat kadınıyla birlikte olsam daha iyiydi. ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
dedi ve ahahah deyip güldü başka konuya geçtik (elimi hala bırakmıyo bunları anlatırken) ve ben şok oldum resmen nasıl o kadar detaya indi diye :(

hatırladıkça içim acıyor resmen :14::14::14:

Allahim inanamiyorum böyle birini seviyorsunuz öylemi..
daha önce sevmem diyordunuz anlamiyorum bir insn birini severken nelere bakalr hic aklim almiyor...
güvenmesi lazim bir insana bu insan güven vermiyor ama sizde bu durumdan hostunuzsunuz yemekler filan elini tutup birakmiyor siz istemeseniz bunlari yapamaz kii

Allahim inanamiyorum böyle birini seviyorsunuz öylemi..
daha önce sevmem diyordunuz anlamiyorum bir insn birini severken nelere bakalr hic aklim almiyor...
güvenmesi lazim bir insana bu insan güven vermiyor ama sizde bu durumdan hostunuzsunuz yemekler filan elini tutup birakmiyor siz istemeseniz bunlari yapamaz kii

benim için yaptığı çok fedakarlıklar var. ben zaten bu fedakarlıklardan sonra ondan hoşlanmaya başladım. sorun orada yani.

Back
X