Bir aşka başlamadan vazgeçmeyi başarmak istiyorum :((

aman boyle erkekler gerızekalı Allah bılır kızı yataga atarken ne kadar mukemmel oldugunu soyluyodur pıslık en ıyısı erkeklerle mesafelı olmak boyle bı olayın yasanmasını gectım muhabbetı bıle olmamalı bence

elini zorla tutmuş sen istemeden yemeğede zorla götürmüştür zaten kesin. yani sana onları sölerken hala elini tutordu sen şöle ağzının orta yerine bir tane çarpamadın haaaa ölemii. ne denilebilir ki yani. bir kere yaşadığı mahremini ortalık yerde konuşana adam denmez. ayrıyetten yarın öbürgün senle yaşadıklarınıda bir başkasına anlatmayacağına nerden eminsin. hatta eminimki ötekiyle yattığını senlede elele gözgöze yemek yiyip gezdiğini gerine gerine anlatıyordur arkdaşlarına. bence sen gerçekten seven birini görmemişsin hiç bunu çocuğun hislerini sevgi sanıyorsun.

kızım sen aklını başına ne zaman toplayacaksın.illa başına bir şeymi gelmesi lazım:47:

senı elde etmek ıcın her turlu fedakarlık yapabılır kanma sakın boyle bı ınsana

kardeş eminol bak benim mal kadar fedakarlık yapmamıştır, 2 senelik çıktığım yüzük taktı yalvardı zırladı her dediğimi yaptı benim için neler yaptı ama yine terkeden o oldu boswermen gerek ben bunu çok zor başardım dahada bağlanma kendini yıpratırsın yol yakınken vazgeç o kaybettiğne yansın, adam gibi adam olsa seni üzermiydi kardeşim allah aşkına bak gerçekten deymiyo bak bigün ağlayacaksan mutluluktan ağla, düşünsene sana burada bu sayfayı açtıran bile onun yaptıkları düzgün bi herif olaydı sana sahip çıkar sevgisinin arkasında durardı, kendine gel, kendini ezdirme bak ben çok acıdım kıyamadım ama onlar öyle bi güzel kıyabiliyorlarki, gözü senden başkasını görebildiğne göre hala benim için fedakarlık yaptı felan die düşünme, eminol senin yaşadıklarının 1000 katını yaşadım ben çok acı çektim seninde çekmeni istemem, kimseye kendinden fazla değer verme, daha fazla bağlama kendini, sana değer verse hiçbişey bu şekilde olmazdı, yaptığı şeyleri düşünme, düşünsem benim benim malın ayaklarına kapanmam gerekirdi, kimbilir sen onun için neler yaptın yani ben mal gibi çokşey yaptımda, böyle adam olmaz, heleki bak bunu benim malda yaptı yediği naneleri anlatıyo bana o. çoçuğu, istediğin zaman yazabilirsin bana dinlerim seni ama sakın tekrar geri dönme bak şuan mantıklı düşünemiyosun buna eminim, geleceğini düşün ben bu adamla evlensem nasıl olur diye sadece iyi şeyleri gözün görüyordur ama kötü şeyleride düşün, aklına başına topla nolur bak senin için dünyada senden kıymetli bişey olmasın onlar bencilce davranabiliyolar sende öyle ol, sana değer vermeyene sende verme

benim için yaptığı çok fedakarlıklar var. ben zaten bu fedakarlıklardan sonra ondan hoşlanmaya başladım. sorun orada yani.

arkadaşız şu an. arkadaş kalmakta ben diretiyorum yani ona kalsa ben istediğim an sevgili oluruz.

ya neden anlattığını ben de anlamadım.
böyle yemek yiyorduk güzel bir yerde, elimi çekmeye çalıştım bırakmadı tuttu zorla elimi, ayrıldığı kızarkadaşından neden hoşlanmadığını sordum, önce karakterlerimiz farklı hık mık etti, ben ne bakımdan yani diye sıkıştırdım, o da ben ona zaten aşık değildim acele ettim, geriye bir tek seks partnerliği kalıyordu ama onu da yapamadı onla birlikte olmaktan hiçbir tat alamadım gidip hayat kadınıyla birlikte olsam daha iyiydi. ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
dedi ve ahahah deyip güldü başka konuya geçtik (elimi hala bırakmıyo bunları anlatırken) ve ben şok oldum resmen nasıl o kadar detaya indi diye :(

hatırladıkça içim acıyor resmen :14::14::14:

Bazen okuduklarımın şaka olduğunu düşünüyorum...:31:

son görüşmemizde sevgilisiyle yatakta yaptığı şeyleri bana gülerek espriyle ve nedense kızı biraz aşağılayarak anlattı.

delirmek üzereyim....

tam aşık olmuşken.. şimdi o anlattıkları hiç aklımdan çıkmıyor. onu nasıl unutabilirim?

bugün eski sevgiliyi sana anlatan yarın seni yarın ki yeni sevgilisine anlatır. erkek dediğin ağır olur. bir o..pu ile bile yatsa ondan sevgilisine bahsetmez

bugün eski sevgiliyi sana anlatan yarın seni yarın ki yeni sevgilisine anlatır. erkek dediğin ağır olur. bir o..pu ile bile yatsa ondan sevgilisine bahsetmez

Valla bunları daha önce açtığı konuda,konu sahibine defalarca anlattık.Bana mısın demedi.
Yok yok,bu kız elini ateşe sokmadan anlamayacak.Yanarsın diyoruz,tınmıyor.

dinlemesi onun yararına olur, burada yazılanlar tamamen onun iyiliği için ama eminimki bunları tınmayacak bile, aşk denen şey insanın gözünü kör ediyo bunada aşk denmez ama böyle o.çocuklarınada değer verilmez, ben verdimde yani ordan biliyorum, benim için artık benden kıymetlisi yok valla, konunun sahibide eminim bu yaşadıklarına birgün gülecek, bana derlerdide inanmazdım ama doğruymuş, cool daha güzel yalnızlık özgürlük, dır dır eden can sıkan aldatan kafamı kurcalayan hergece hergün ağlatan yok:1::1:

keşke bır off düğmemız olsada ,duygularımızı kapsak arada :1:

arkadaşız şu an. arkadaş kalmakta ben diretiyorum yani ona kalsa ben istediğim an sevgili oluruz.

ya neden anlattığını ben de anlamadım.
böyle yemek yiyorduk güzel bir yerde, elimi çekmeye çalıştım bırakmadı tuttu zorla elimi, ayrıldığı kızarkadaşından neden hoşlanmadığını sordum, önce karakterlerimiz farklı hık mık etti, ben ne bakımdan yani diye sıkıştırdım, o da ben ona zaten aşık değildim acele ettim, geriye bir tek seks partnerliği kalıyordu ama onu da yapamadı onla birlikte olmaktan hiçbir tat alamadım gidip hayat kadınıyla birlikte olsam daha iyiydi. ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
dedi ve ahahah deyip güldü başka konuya geçtik (elimi hala bırakmıyo bunları anlatırken) ve ben şok oldum resmen nasıl o kadar detaya indi diye :(

hatırladıkça içim acıyor resmen :14::14::14:

erkeklerin hayat kadınına fantezisi olmadıkça **** yapmadığını bilmiyor mu bu çocuk?bence öyle bi mesele de yoktur çocuk elizabeth elanor takılıp böyle hikayeler uyduruyordur.erkekler sevmediği kıza kolay kolay **** yapmaz.kullanma amacıyla beraber olan erkekler öpüşmeye bile gerek duymayabiliyor,ya da işini görüyor karşı tarafın isteklerine önem vermiyor.hoş birşey değil tabi.

kız da bence kullanıldığını bile bile beraber olmamıştır,onu kandırdığı gibi sizi de kandırabilir,zor olduğunuz için size kafayı takmıştır.sizin tokanızı kullanmasının amacı bile farklı olabilir,ama o amacını gerçekleştirirken sizin o şekilde yakalayacağınızı sanmıyorum
:27:

Bu işten bir şey anladıysam arap olayım :26:
Tokanızı kokluyor size detaylıca diğer sevgilisiyle yatakta naptığını anlatıyor, üstelik elinizi tutarak !
Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.
Sizin o ortamdan hemen çekip gitmeniz, o insanın size ulaşması gereken bütün yolları engellemeniz gerekiyordu.
Ama siz ondan etkileniyor ve bu duyguya aşk diyorsunuz..
Siz gerçekten emin misiniz sizi sevdiğine?
Durum gayet açık ve net o yatakta "mal" gibiymiş ama siz olmayabilirsiniz!
Adam açıkca sizi denemenin ve cinsel hayatına renk aramanın peşinde.
Sizin yerinizde olsaydım demiyeceğim çünkü yapmanız gerekeni açıkça söyleyeceğim;
Hemen aklınızdan o insanla ilgili hoşlanma, aşk, meşk ne varsa atacak, bir daha o insan denmeyecek kişiliksizin yüzünü görmeyeceksiniz!!
Aksi halde bedeniniz, ruhunuz, gençliğiniz kullanılacak..
Ben onunla bişiyleri yaşayabilirim diyorsanız bilemicem.
Ama tavsiyem ne olur kendinize saygı duyun.
O insanın arkadaslığı size ne kazandırır? Arkadas nasıl denir ki ? Açıkca söylemiş niyetini siz daha önce sevgilisi depresyonda dememiş miydiniz?
N'olur görün gerçekleri, n'olur yapmayın kendinize bunu..
O kızla aynı duruma gelmek istemiyorsanız ya aşkınızı gömün yada kendinize olan saygınızı seçim sizin...

Back
X