- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
Eminim kızda bitsede gitsek dıyordur içinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
benim için yaptığı çok fedakarlıklar var. ben zaten bu fedakarlıklardan sonra ondan hoşlanmaya başladım. sorun orada yani.
bamya ha
sen eksikklavyenin yazdiklarini de cocuga,arkasina bakmadan kacar senin yanindan eminim![]()
senı elde etmek ıcın her turlu fedakarlık yapabılır kanma sakın boyle bı ınsana
benim için yaptığı çok fedakarlıklar var. ben zaten bu fedakarlıklardan sonra ondan hoşlanmaya başladım. sorun orada yani.
arkadaşız şu an. arkadaş kalmakta ben diretiyorum yani ona kalsa ben istediğim an sevgili oluruz.
ya neden anlattığını ben de anlamadım.
böyle yemek yiyorduk güzel bir yerde, elimi çekmeye çalıştım bırakmadı tuttu zorla elimi, ayrıldığı kızarkadaşından neden hoşlanmadığını sordum, önce karakterlerimiz farklı hık mık etti, ben ne bakımdan yani diye sıkıştırdım, o da ben ona zaten aşık değildim acele ettim, geriye bir tek seks partnerliği kalıyordu ama onu da yapamadı onla birlikte olmaktan hiçbir tat alamadım gidip hayat kadınıyla birlikte olsam daha iyiydi. ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
dedi ve ahahah deyip güldü başka konuya geçtik (elimi hala bırakmıyo bunları anlatırken) ve ben şok oldum resmen nasıl o kadar detaya indi diye
hatırladıkça içim acıyor resmen![]()
son görüşmemizde sevgilisiyle yatakta yaptığı şeyleri bana gülerek espriyle ve nedense kızı biraz aşağılayarak anlattı.
delirmek üzereyim....
tam aşık olmuşken.. şimdi o anlattıkları hiç aklımdan çıkmıyor. onu nasıl unutabilirim?
bugün eski sevgiliyi sana anlatan yarın seni yarın ki yeni sevgilisine anlatır. erkek dediğin ağır olur. bir o..pu ile bile yatsa ondan sevgilisine bahsetmez
arkadaşız şu an. arkadaş kalmakta ben diretiyorum yani ona kalsa ben istediğim an sevgili oluruz.
ya neden anlattığını ben de anlamadım.
böyle yemek yiyorduk güzel bir yerde, elimi çekmeye çalıştım bırakmadı tuttu zorla elimi, ayrıldığı kızarkadaşından neden hoşlanmadığını sordum, önce karakterlerimiz farklı hık mık etti, ben ne bakımdan yani diye sıkıştırdım, o da ben ona zaten aşık değildim acele ettim, geriye bir tek seks partnerliği kalıyordu ama onu da yapamadı onla birlikte olmaktan hiçbir tat alamadım gidip hayat kadınıyla birlikte olsam daha iyiydi. ben ona ****** yaparken o öyle mal gibi yatıyordu öfff
dedi ve ahahah deyip güldü başka konuya geçtik (elimi hala bırakmıyo bunları anlatırken) ve ben şok oldum resmen nasıl o kadar detaya indi diye
hatırladıkça içim acıyor resmen![]()