• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Avukatla Birlikte Olanların Mutlaka Bilmesi Gereken 17 Önemli Şey

sevmediysen zorlama, kamuya falan girmeye çalış serbest avukatlıktan bi tık daha rahattır
Herşey o kadar zor ki gerçekten. İstanbulda yasiyorum, burada hem cok avukat var hem de özel sektör piyasası cok kötü, terbiyesiz sapık, meslek etiğini kaybetmiş tonlarca avukat dolu. Kamu için de kpss hukukcular icin cok zor cok yüksek puanla alıyorlar. Ben su anda yüksek lisans yapıyorum akademiye gecmek hedefim. O olmassa, hakimlige hazırlanmayı düsünüyorum. Avukatlığı okurken cok hayal ettim ama okul bitince resmen duvara carptım diyebilirim :(

Herşey o kadar zor ki gerçekten. İstanbulda yasiyorum, burada hem cok avukat var hem de özel sektör piyasası cok kötü, terbiyesiz sapık, meslek etiğini kaybetmiş tonlarca avukat dolu. Kamu için de kpss hukukcular icin cok zor cok yüksek puanla alıyorlar. Ben su anda yüksek lisans yapıyorum akademiye gecmek hedefim. O olmassa, hakimlige hazırlanmayı düsünüyorum. Avukatlığı okurken cok hayal ettim ama okul bitince resmen duvara carptım diyebilirim :KK43:
başta genelde öyle hissedilir ben de öyleydim, zamanla yoluna giriyor her şey

Direk mesleği bırak yol yakınken geri dön:halay::halay::halay:
Canım şaka bi yana meslegimiz çok güzel iyi kı okumusuz . Valla yeniysen şimdi tecrübe kazanma zamanı parasına bakma bence yoğun bi büroda is ogrenmeye çalış çünkü meslekte ilk yillar çok çok önemli

Canım şaka bi yana meslegimiz çok güzel iyi kı okumusuz . Valla yeniysen şimdi tecrübe kazanma zamanı parasına bakma bence yoğun bi büroda is ogrenmeye çalış çünkü meslekte ilk yillar çok çok önemli
Gerçekten bence de cok güzel bir meslek. Bir ay oldu ruhsatımı alalı. Parasından ziyade, belki de benim şanssızlığımdan karşıma öyle kötü meslektaşlar çıktı ki, nefret ettim, küstüm mesleğe.

Gerçekten bence de cok güzel bir meslek. Bir ay oldu ruhsatımı alalı. Parasından ziyade, belki de benim şanssızlığımdan karşıma öyle kötü meslektaşlar çıktı ki, nefret ettim, küstüm mesleğe.
Hiç küsme dediğim gibi en önemli şey deneyim tecrübe .İlerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın bunu .

Çok iyi bir derleme olmuş :) Eşim bayan kuaförü ve avukat bir kadın ile evli olmanın 8. madde demek olduğunu her an tecrübe ediyor.Buna rağmen her seferinde birlikte bu insanlara şaşırıyoruz :KK53:. Eğlenceli bir topic olmuş tebrikler :halay:

Genel'de avukat hanımlar cvp yazmış..
Birde benim gibi zavallı avukat eş'leri varki of of pof diyorum sadece :)

Ben de bir avukat kızı olarak neredeyse bütün maddeleri, 20 yıldır tecrübe ettim, hala da ediyorum :işsiz:

Back
X