bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

kızlar ilk hafta çok çok iyiydik ya şimdi ne oldu sabahtan beri kimse uğramamış yoğunlukmu artti ne oldu

bayanbaloncuk bugun dikkatimi çektide bizim kilo cetcellerimiz aynı tabi zaman farkı var birde boy farkımızda var ama ilk gayeler aynı

peki kalori hesabı nasıl olacak sen hesaplayarak mı yapıyorsun

canim zaten kahvaltida olagan seyler yiyip. aksam da 1 corba kasesi kadar tek cesit yemek yersen ve yaninda 1 kase yogurt yada salata tüketsen bile emin ol cok bi kalori alamazsin :) yani hesaba gerek kalmaz. yok ben illa ne yedigimi bilicem diyorsan da diyetarkadasim.com a üye olup ordan hesap yapabilirsin

canim zaten kahvaltida olagan seyler yiyip. aksam da 1 corba kasesi kadar tek cesit yemek yersen ve yaninda 1 kase yogurt yada salata tüketsen bile emin ol cok bi kalori alamazsin :) yani hesaba gerek kalmaz. yok ben illa ne yedigimi bilicem diyorsan da diyetarkadasim.com a üye olup ordan hesap yapabilirsin
teşekkür ederim canım sağol

Selamlar kızlar,

Sabah: 1 dilim tam buğday, peynir, zeytin, domates, çay

Öğle: 1 porsiyon fırında patlıcan musakka, ayran, yağsız salata, 1 dilim kepekli ekmek

Akşam: 1 dilim karpuz. Canım yemek yemek istemedi.

Sizler ne yaptınız bakalım? Şimdi okuyacağım sizleri de..

boza kardeş bayanbaloncuk bir topik açmış oradayız artık buralara kimse uğramaz sende gel

kızlar gunaydın ıkı gundur acayıp yogun calısıorum paylaşım yapamadım ama ıkı gundur berbat beslendım sabahları pogaça vısne suyu öğlen yok hergun bı gofret gecen aksam hıc yemedım dun aksam pizza 3 dılım bukadaar

Back
X